Medaljesanking i ungdomslekene

Postet av CK Nittedal den 11. Aug 2016


Gull og fersk ungdomsmester til Line på tempo, sølv til Silje, bronse til Hedda og Emilie. Og strålende UL av Sara.

Helgen 5.-7. august ble det avholdt ungdomsleker og ungdomsmesterskap for aldersbestemte klasser i landeveissykling i Levanger.

CK Nittedal stilte med seks utøvere. Sara Ulvang i klasse 12 år i ungdomslekene og Emilie Josefine Frosting Taug og Line Kristiansen i klasse jenter 13 år, Ståle Nilsen i klasse gutter 14 år, Hedda Kristiansen i klasse jenter 15 år og Silje Ulvang i klasse Jenter 16 år.

Øvelsene var en tempoetappe og en fellesstart. Løypene var krevende, kuperte og harde. I de eldste klassene var bl.a. konkurransetiden under fellesstarten over 2 timer og det er lenge i en svært kupert løype som ble kjørt opptil tre runder.

Ungdomsmester

Utøverne var fornøyde med egne prestasjoner og det ble medaljer og pallplasseringer på flere av deltakerne disse dagene. Sara Ulvang vant fellesstarten og tok andreplass i tempoen under ungdomslekene.

Line Kristiansen ble ungdomsmester i tempo, Silje Ulvang tok en flott 2. plass og Emilie Taug og Hedda Kristiansen tok en 3.plass under fellesstarten. I tillegg var det imponerende sykling og gode prestasjoner av samtlige deltakere.


Parallelt med UM i Levanger foregikk Norgescup og NM i banesykling i Stjørdal.

Fredagen var flere av utøverne og heiet frem trener Emma Kristine Skjerstad inn til 2. plass i rundbane NM. Emma kjørte også sterkt under fellesstarten på lørdag og endte opp på en 7. plass.Bestilling av sykkeltøy for sesongen 2016 er avsluttet

Postet av CK Nittedal den 26. Jun 2016

Nettbutikken er nå stengt for 2016, neste mulighet blir i 2017

Logg inn her: http://teamservice.original.no

Brukernavn: cknittedal

Rosa klær:

Logg inn her: http://teamservice.original.no

Brukernavn: nittedalrosa


I forbindelse med at vi har fått nye sponsorer er det gjort et designskifte på klubbdrakten. Vi ønsker de nye sponsorene velkommen til klubben.


Husk at Norges sykkelforbund krever korrekt bekledning i ritt:

NCF Utstyrsreglement

DEL 3 - RYTTERNES BEKLEDNING

§ 1 Generelt

1.3.026
Alle ryttere skal, når de deltar i ritt, benytte trøye med ermer og sykkelbukse, eventuelt "tempodrakt". Trøyer uten ermer er forbudt. Definisjonen på en drakt, er trøye og bukse.

1) Rytterne skal benytte konkurransedrakt, godkjent av laget og NCF. De godkjente klubbdrakter med eventuell reklame gjengis i terminlisten hvert år.

Reglement for turritt

Ryttere med aktiv lisens melder seg på med sin klubbs navn og kan i tillegg ha med navn tilknyttet bedriften rytteren er ansatt i. Dette forutsetter klubbens godkjenning. Klubbdrakt (trøye/bukse) skal brukes, eventuell bruk av annen drakt må godkjennes av klubben.


Slik ser den nye designen ut:Sykkeldag i Nittedal søndag 22. mai

Postet av CK Nittedal den 16. Mai 2016

Foto: Joachim Skjævestad

- Vi vil invitere til en samling av sykkelglede for hele familien, sier styreleder i CK Nittedal, Rune Hanken.

Han og resten av sykkelklubben inviterer hele bygda til gratis sykkelshow to steder i Nittedal søndag 22. mai.

  • Kl. 11.00: P-plassen ved Mosenteret, Rotnes.
  • Kl. 15.00: Varingskollen.

Det blir sykkelshow, teknikktrening, mekkeverksted og mulighet for å være med CK Nittedal på en liten sykkeltur.

Ta med hele familien og se alt det morsomme man kan gjøre på en sykkel! Og ta gjerne med sykkelen selv. Da kan det hende du sykler hjem igjen med noen nye skills.

Program for begge steder:

  1. CK Nittedals styreleder ønsker velkommen og forteller litt om opplegget
  2. I vårt lille mekkeverksted tilbyr vi enkel service på syklene dere har med
  3. Spektakulært trial-show med to av Norges beste trial-syklister
  4. To teknikk-kurs for barna, ledet av trial-syklistene
  5. En liten sykkeltur i skogen for alle som vil

Underveis vil det være kioskmuligheter. Og det vil være mange representanter fra CK Nittedal tilstede for å svare på spørsmål og fortelle om klubben.

Tar pusten fra deg

Norgesmester og verdenscupsyklist Eirik Ulltang reiser rundt i landet for å showe og vise hvor gøy sykkel kan være. Dette blir heftige greier. Han har med seg en annen av Norges beste trialsyklister, Joachim Skjævestad.

Eirik og Joachim vil trikse og showe på en måte som kan ta pusten fra de fleste. De byr på spektakulære stunts utført med stor presisjon og kontroll. Og vi er sikre på at de vil imponere deg med sin ekstreme balanse, spenst og kreativitet.

Etter at de to har showet, tilbyr de et lite teknikk-kurs for barna. Her er det begrenset med plasser, men vi håper alle som vil får mulighet til å delta.

Ønsker du å hoppe opp en fortauskant, forsere det «umulige» cruxet eller bare lære å sykle på bakhjulet? Da bør du møte opp denne dagen! Kursene tilpasses deltagernes nivå.

Vi håper flest mulig møter opp, unge og gamle, ekte nittedøler og nyinnflyttede, nåværende medlemmer og kommende medlemmer, jobbsyklister, trehjulssyklister, godværssyklister, elsyklister og alle som på en eller annen måte liker sykling. :)

Bli gul du også!

Kanskje får du også lyst til å melde deg inn i klubben vår. Vi drømmer om at flere av Nittedals syklister ikler seg den trafikksikre og kule, gule sykkeltrøya vår.

Vel møtt!

Hilsen CK Nittedal

Foto: Joachim Skjævestad og Tone Harboe


Mer om Eirik Ulltang:

Eirik har nesten 15 år med erfaring fra trialsykling, og er per i dag den eneste profesjonelle trialsyklisten i Norge. Han er regjerende norgesmester, og har vunnet norgescupen sammenlagt alle årene den har vært arrangert.

Eirik konkurrerer også på den internasjonale arenaen, og hevder seg blant de 10 beste i Europa. På verdensrankingen er han nr. 14 (pr. august 2015).

Han tilhører Hardanger sykkelklubb og sykler for Norwegian National Trials Team

Mer om Joachim Skjævestad:

Joachim Skjævestad har syklet trial i snart 15 år, og er kanskje Norges mest kreative og stilfulle trialsyklist.

Han har deltatt i samtlige nasjonale ritt siden 2011, og har andreplass sammenlagt fra alle norgescuper og fra NM i fjor. Han er den nest mestvinnende trialsyklisten i Norge, med seier i noregscupritt i både 2012 og 2013, samt speedtrials på Ekstremsportveko.Trenerteamet forsterkes med luftige svev

Postet av CK Nittedal den 14. Apr 2016

Ytterligere forsterkninger i trenerteamet er på plass. Nå skal sekundene også knipes nedover!

Even Braaten (25) blir med som trener og skal bistå gruppa i aldersgruppen 8-12 år en gang i uken.

Even er en ypperlig sti- og downhill-syklist som trår til litt ekstra der menigmann klemmer inn bremsene. Hans erfaring og kompetanse blir et glimrende supplement i trenerteamet. Vi ønsker Even og øvrige trenere lykke til med en hektisk sesong.

--

Morten Kristiansen, trener og kasserer i CK Nittedal
CK Nittedal og BOC på felles treningssamling

Postet av CK Nittedal den 11. Apr 2016


En fantastisk treningssamling på Smøgen i Sverige er nettopp over.

Gjennom engasjementet i Kalas cup og landeveiscup har klubbene kommet nærmere hverandre. Etter noen møter senvinters kom BOC (Bærum og Omegn sykkelklubb) med en invitasjon til CKN Girls om treningssamling på Smøgen.

Vi takket gledelig ja og reiste nedover med fem jenter og to ledsagere, noe som tredoblet jenteandelen på samlingen!

Vi ble tatt varmt imot og ble godt kjent med ryttere, trenere og lagledere i løpet av helgen.

Lørdag morgen var vi klare for første økt med BOC, noen på terreng og noen på landeveissykler. Landeveissyklistene gjennomførte døye ni mil på første økt og fem mil på andre.

Terrengsyklistene hadde også to økter denne dagen, hvorav 2. økta ble gjennomført på svabergene ut mot havet. Dette var nye omgivelser og nye erfaringer.

Lørdag kveld ble det tid til litt godis og deltagelse på BOCs tradisjonelle quiz. Her kom kokurranseinstinktet frem for premiebordet var fylt med BOC-effekter.


Siste økt var søndag morgen og da stilte alle jentene på landeveissykler. Med litt ømme lår la vi ut på en rolig langtur med innlagte spurter midtveis. Etter tre timer rullet vi inn på Vandrerhjemmet for lunsj, pakking og hjemreise.Takk til BOC, vi hadde en flott samling med mange nye relasjoner, vi gleder oss til videre samarbeid!

Morten Kristiansen,
kasserer og trener GirlsLevert av IdrettenOnline