Takk for din Grasrotandel

Postet av CK Nittedal den 18. Des 2015

CK Nittedal har 39 trofaste tippere som gir sin grasrotandel til klubben i sitt hjerte. Fem prosent av det man spiller for går til det gode formålet. I 2015 ga dette CK Nittedal et kjærkomment tilskudd på ca. kr. 11 000,-


Vi takker for gaven og ønsker alle tippeglade en riktig god jul og et vinnerikt nytt år.

Tipper du, eller kjenner du noen som tipper, er det mulig å bli med i den eksklusive klubben. Del din andel med oss! Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

• Hos kommisjonæren
• Mobilspill
• SMS, send Grasrotandelen 992382716 til 2020


Mer info om grasrotandelen her


Takk for et bra sykkelår!

Hilsen styretSpinning for de unge

Postet av CK Nittedal den 13. Okt 2015

Spinning for aldersbestemte grupper er onsdager kl. 18.30 i spinninglokalet på Hauger.


Siste spinning før jul blir onsdag 16. desember. Første spinning etter jul blir onsdag 6. januar.


Dette gjelder både terreng og landevei. Trolig vil det også være plass til veteraner og damer hvis de ønsker en skikkelig treningsøkt.

Husk tørt skiftetøy. ‎Håper på full sal disse onsdagene.


Geir OveVelkommen til sesongavslutning 15. oktober

Postet av CK Nittedal den 5. Okt 2015

Torsdag 15. oktober kl. 18.00 møtes vi i NIL-huset for å markere avslutningen på denne sykkelsesongen.


Det blir premieutdeling for de tre klubbmesterskapene og utdeling av innsatspokaler.

I tillegg kommer NTG-trener Ole Petter Vibekken for å holde et inspirasjonsforedrag om sykling og trening. Vibekken er til vanlig hovedtrener ved sykkellinja på Norges Toppidrettsgymnas i Kongsvinger.

Han er tidligere kjent som en merittert syklist og langrennsløper og i 2008 bygde han opp sitt eget sykkellag, Team Glåmdal, som ble landets mestvinnende lag det året.

Velkommen til alle medlemmer og støttespillere - store og små!

Det blir enkel servering.Klubbmesterskap terrengsykling mandag 7. september

Postet av CK Nittedal den 31. Aug 2015

Klubbmesterskapet i terrengsykling arrangeres på Sørli mandag 7. september kl. 18.00.

Start og mål på grusbanen ved Sørli skole. Det vil bli merket ulike løyper i skogen rundt Sørli og lysløypa.

Første start ca. kl. 18.15.

Det blir en rundbane hvorav omtrent halvparten går på rask sti. Konkurransetid for voksne blir på mellom 30 og 50 minutter.

Gamle og nye medlemmer i alle aldre ønskes velkommen til å delta. Var du for eksempel med på sykkeldagen 31. august, må du gjerne melde deg på klubbmesterskapet! Det er ikke farlig, bare moro! :)

Påmelding via epost til tore@dybvig.no (Oppgi navn og klasse/alder)


Vennlig hilsen rittleder Tore ØygardVelkommen til sykkeldag!

Postet av CK Nittedal den 24. Aug 2015
CK Nittedal inviterer til sykkeldag ved skistua på Sørli mandag 31. august kl. 18.00


Bli med guttene og jentene i terrengsykkelgruppa på en liten runde i skogen rundt Sørli og få smaken på hvor morsomt sykling kan være. Kanskje lærer du noen nye triks som gjør deg enda tøffere. Kanskje får du lyst til å sykle enda mer.

Er du 6 år eller eldre, ta med sykkel og hjelm og møt opp!

Trenere og støtteapparat i CK Nittedal vil være til stede for å veilede og svare på spørsmål om klubben vår.

Alle er velkomne - barn og foreldre. Det blir lett servering i skistua. Håper å se mange unge syklister fra hele Nittedal. Arrangementet varer til ca 19.30.

Meld deg gjerne på Facebook-eventen her

Ta kontakt med Marianne Bye om det er noe du lurer på.
Startliste Kalas-mila 13. august

Postet av CK Nittedal den 12. Aug 2015

195 ryttere er påmeldt til det tradisjonsrike temporittet Kalas rekordmila ved Harestua torsdag 13. august. I år teller rittet også som klubbmesterskap.

Her er startlista (pdf)Fem unge ryttere syklet NM

Postet av CK Nittedal den 23. Jul 2015

NM rundbane, lørdag

Første mann ut i NM-løypa var Jørgen Thingvold (10). Med glimt i øyet kom han seg til start og i full fart ut i en løype med litt gjørme og våte fjell. Jørgen måtte dessverre bryte etter å ha kjørt litt feil.

Så var det de aller yngste sin tur. Linnea Løvhaugen (8) og Brage Lidsheim (9) kjørte flotte løp og kom blide og fornøyde i mål. I klassen 6-9 år som de kjører har man ikke rangering.

Litt senere var det Hedda Kristiansen (14) sin tur. Hun skulle ha to runder i mellomlang løype på totalt 6 km. Løypa går hovedsakelig på sti, men med innslag av noe traktorvei og fjell. Etter U6 på landevei har det vært en kort uke å omstille seg på. Fra landevei til terrengsykling på en uke krever litt. Hedda får en god start og ligger som nr. 3 når det bærer ut på sti. Dessverre blir det litt knall og fall på turen i en våt og glatt løype og Hedda ender til sutt på en fin 5 plass.


Hedda i starten av rundbanerittet.

Kl. 10.00 var det Line Kristiansen (12) sin tur. Hun skulle ha 1 runde i mellomlang løype på totalt 3 km. Line fikk en god start og lå i tet, men gjorde noen småfeil i det tekniske partiet og ble passert av ei jente fra IF Frøy som kjører på hjemmebane. Line syklet inn til en flott 2. plass i denne klassen.

NM sprint, søndag

Sprint Terrengsykling gjennomføres som for ski. Man starter med en prolog, de 32 beste tidene går videre til 1/8 finaler med 4 ryttere i hvert heat. De to beste går så videre. I de klassene hvor det ikke var så mange deltagere gikk man rett videre til kvartfinaler. For klassen 10, 10-12 år ble det kun kjørt prolog hvor tiden ga plassering. Løypa denne dagen var kort og eksplosiv med mye motbakker til å begynne med.

Jørgen Thingvold (10) hadde start nummer 1 og kjørte inn til tiden 07:23,2. Det er ikke rangering i denne klassen.

Line Kristiansen (12) i klassen 11-12 år hadde start nr. 62 og kom seg fint ut i starten med ønske om revansje fra lørdagen. Men det er ikke bare å slå noen på hjemmebane, og det endte på en ny med en flott 2. plass til Line på prologen.


Line ut fra start i prologen.

Hedda Kristiansen (14) kjørte denne dagen i klassen 13-14 år og med 15 jenter til start. Hedda var heltent og klar for revansje etter lørdagens knall og fall. Hun kjørte en sterk prolog og kom inn til en fin 4. plass og klar for kvartfinale.

Med ca. 1,5 times pause var det klart for kvartfinalen der fire jenter stod på startstreken med ønske om videre kvalifisering. Kun to kunne gå videre. Hedda tok starten, noe som er viktig før man kommer inn på smale stier, og hun holdt ledelsen helt inn til mål og gikk med det videre til semifinalen.

Der fikk Hedda nok en god start og lå som nr. 2 ut fra start. Hun holdt 2. plassen helt inn i mål, mens publikum kunne følge rittet på storskjerm. Dermed ble det finale på 14-åringen.

Fire jenter stod på startstreken. Det ble en jevn start og Hedda og to andre jenter knivet om posisjon, men Hedda må gi tapt i et krevende parti. Hun kjørte inn til en sterk 3. plass i NM sprint.


Hedda på vei til mål i sprintfinalen.

Alle resultatene ligger herHedda på NM-pallen.


U6 er ingen spøk!

Postet av CK Nittedal den 15. Jul 2015

Tekst og aktiv utøver Line Kristiansen (12). Foto: Laila Jensen
Mandag 6. juli 2015 startet alvoret i Tidaholms gater. Kl 09. 53 startet Anders Lund sin første etappe det første året han kjører U6. Anders (15) hadde stor fart og ente på en 65. plass og 41 sekunder etter vinneren. 9 minutter etter startet Olav Hjemsæter (16) som er eldst i klassen menn 15/16. Olav kjørte bra og endte på en 43. plass, 32,3 sekunder etter vinneren.

5 timer etter startet alvoret for den yngste blant Nittedals utøverne. Line Kristiansen (12) startet i jenter 10-12 år. Line var veldig spent og startet med sommerfugler i magen og et stort smil i ansiktet. Line kjørte inn til beste tid og ledet lenge. Til slutt endte hun på en 2. plass på tiden 02,43,7.

En time senere startet storesøster Hedda Kristiansen (14) med en stor heiagjeng i løypa var hun klar for å ”brake løs,” som hennes trener sier. Hedda sykler i jenter 13/14 år klassen og nivået er høyt og svært jevnt i denne klassen. Hedda kjørte en bra tempo og endte på 16. plass, 30 sekunder bak vinneren. Hedda og gutta var ikke helt fornøyd, men det kommer fem nye muligheter.

Tirsdag 7. juli 2015 var det fellesstart som sto på programmet. Hedda var først ut og startet kl. 09.08. Klassen J 13/14 år skulle kjøre to runder av 17 km. Hedda hang på i begge rundene og plasserte seg bra til i feltet for en spurt. I et stort felt på 15 ryttere endte Hedda på en 12. plass og fikk lik tid som vinneren.

Kl 10.02 startet lillesøsteren Line. J11/12 år kjørte en runde av 17 km. Den finske jenta Anniina Ahtosalo i den gule ledertrøya kjørte fra start og fikk med seg fire andre jenter. Line var en av dem. 6.5 km til før mål kjørte jenta i den gule ledertrøya i fra feltet med fire ryttere. Hun fikk ikke lov å kjøre alene for Line hang på. I spurten kom jenta i en gule ledertrøya opp på siden av Line og vant spurten med 40 cm.

Line kjører tempo.
Guttene i 15/16 års klassen startet 10.45. Anders og Olav hang med i det tøffe hovedfeltet. Anders falt litt av etter første runden, men hang med et mindre felt inn til mål. Olav hang lenge med i hovedfeltet, men var involvert i en velt på andre runden og mistet hovedfeltet. I den fjerde runden hadde han maks uflaks og punkterte også! Begge gutta tok seg til mål etter fire tøffe runder.

Onsdag 8.juli 2015, var det ny fellesstart med oppoverbakke spurt til mål. Line var førstemann ut av Nittedals-rytterne.

Det var forferdelig mye regn da Line startet, feltet gikk rolig og i mål kom de oppover bakken en etter en med litt mellomrom. Line kom litt etter førstemann. Med en gang Line hadde kommet i mål startet menn 15/16.

Guttene hadde lykken med seg i dag og kjørte bra begge to. Olav litt foran Anders som kom rett bak det store feltet som Olav var med i. Olav fikk en flott 25. plass og Anders fikk en 71. plass og var bare 17 sekunder bak feltet i mål.

Anders i aksjon.
Hedda startet kl 16.00 etter senior-klassen. I starten var det mye rykk og napp. I begynnelsen av bakken var det flere ryttere som forsøkte seg på å rykke fra feltet. Hedda lå fint i feltet og endte på en kjempebra 8. plass med lik tid som vinneren.

Torsdag 9.juli 2015 er det den fjerde dagen og som tidligere år er det gateritt i U6. Line var første CK-rytter i aksjon. Line hadde som taktikk å kjøre hardt i alle de fire rundene. For så å spurte med de kreftene hun hadde igjen, men det ble ikke slik. Line kjørte førsterunden og så rykket to andre ryttere på andrerunden og fikk en luke. Line måtte kjøre det hun hadde og tok de igjen. Da de tre rytterne nærmet seg mål var det Line som startet spurten. Da det var igjen 50 cm kom Anniina Ahktosalo opp på siden og vant med 10 cm.

Hedda startet kl 14.10 og hun følte at beina var gode og var klar for kamp. Jentene i denne klassen rykket til fra start. Hedda ble liggende på halen i feltet og kom seg aldri helt opp. Til slutt ble hun liggende i et mindre felt og var 01:14 minutter bak lederen i mål.

Kl 17.10 startet G 15/16 år. Dette var en stor gruppe og derfor var det satt opp to felt i denne årsklassen. Både Olav og Anders stilt i felt to. Olav lå foran med fem andre og de kjørte sammen inn til mål. Olav fikk 3. plass i det andre feltet. Anders klarte ikke å henge på feltet og kjørte sammen med en mindre gruppe lenger bak. Han var aktiv i feltet sitt og var oppe og dro.

Olav i aksjon.
Fredag 10. juli 2015
foregår rittet i Ekdalen, litt utenfor Tidaholm. Dette rittet er også fellesstart. Hedda skulle kjørte en runde av 33 km og startet tidlig på morgningen. Hedda var med feltet lenge. I en lang bakke ca 1 mil før mål gikk det et rykk. Hedda ble hindret av ryttere foran seg og var ikke med feltet opp bakken. Hedda og en rytter fra Stavanger kjørte sammen og klarte nesten å hente hovedfeltet opp igjen. Hedda endte på en 10. plass, 19 sek. bak vinneren i mål.

I G 15/16 år skulle det kjøres 2 runder i den samme løypa. Olav startet på første rad og hang med i og kjørte kjempebra. Olav var med feltet helt til mål og fikk en 14. plass, 4 sekunder bak vinneren. Anders var utsatt for en liten tur ut i grøfta og mistet feltet og han valgte å gi seg etter en runde.

Så var det Line som skulle starte. J 10/12 år kjørte to mindre runder. Den finske jenta i den gule ledertrøya rykket til rett etter start og fikk en luke. Line kjørte på og fikk omsider ryggen. Line og den finske jenta kjørte sammen på andre runden. Den finske jenta fikk på nytt en liten luke rett før den siste bakken før mål og det var håpløst å prøve og hente henne igjen. Line endte på en ny 2. plass 15 sekunder bak vinneren.

Lørdag 11.juli 2015 er den siste dagen og det sjette rittet i U6. På programmet er det tempo på 4 km for Line, 8 km får Hedda og 14 km får Olav og Anders.

Klassen til Line startet tidlig og Line startet nest sist i sin klasse. Det ble en tøff tempodistanse etter mange dager med ritt, men det holdt akkurat til en 2. plass og med det 2. plass sammenlagt.

Hedda startet ca midt i feltet og ble tatt igjen av hun som startet bak seg, hun kom på 3. plass. Hedda ble kjempe fornøyd med en 15. plass siden hun ikke er en temporytter. Hedda var ikke så langt bak noen av de beste temporytterne i klassen 13/14.

G 15/16 år var siste klasse som startet. Anders gjorde det kjempebra og kom på en 63. plass. Olav som hadde fått en advarsel etter det første rittet for ikke å ha holdt korrekt i styret. Litt uklare regler og ulik praksis av dommerne medførte at han på nytt fikk en advarsel for det samme forholdet og ble dessverre disket.

Alle resultatene ligger her
Her er planen for Lillehammer - Oslo

Postet av CK Nittedal den 11. Jun 2015Det blir felles buss til Lillehammer-Oslo med avreise fra Rådhuset 04.30 på rittdagen 20. juni. Det blir også sykkeltransport.

CK Nittedal stiller i år, som ifjor, med egen buss.

Vi stiller med to grupper. En rask gruppe med mål om å kjør omtrent som i fjor, ansvarlig for denne gruppa er Eivind Olsen

Og en gruppe med planer om å sykle på 5,5-6 timer, Ansvarlig er Erik Sand.

Om du ikke har meldt deg på, så skynd deg

De som vil være med på bussen melder seg på ved å sende en mail til: bottel.skoyen@gmail.com så fort som mulig.

Basert på antall påmeldte blir det beregnet en egenandel som dekker deler av busstransporten, sykkeltransport og transport av drikkeflasker til flaskestopp på Feiring.

Dersom du kjenner andre som trenger transport, send en forespørsel da vi helt sikkert har noen ledige plassser.

mvh

Bottel Skøyen
bottel.skoyen@gmail.com
mobil: 907 40 096


Alt du trenger å vite om årets tre klubbmesterskap

Postet av CK Nittedal den 1. Jun 2015

CK Nittedal arrangerer følgende klubbmesterskap i 2015. Alle er velkomne, store og små!

 1. Tirsdag 16. juni kl 18.00: Landevei, fellesstart.
 2. Torsdag 13. august vil Kalasmila teller som klubbmesterskap i tempo.
 3. Torsdag 3. september: Terrengritt på Sørli.

Årets opplegg ifm. klubbmesterskap 2015 blir litt annerledes enn i 2014.

NB! Påmelding via epost til tore@dybvig.no (skriv navn og klasse)


Tirsdag 16. juni kl. 18.00, Fellesstart:


Det arrangeres fra Hakadal stasjon og gjennomføres med 2 ulike rundløyper. Vi kjører her også alle fra 8 år og til og med 14 år på den korte løypen. Vi gjør oss ferdig med den korte runden først og starter de eldre ca. kl. 19.00. Sørg for å være klare i god tid!

Kort løype på 1,9 km er som følger:

 • Start Hakadal st.
 • Kjører nordover forbi Hakadal Verk
 • Tar til høyre i Korsekrysset og fortsetter ned gang og sykkelveien
 • Ved Sagdammen tar vi høyre opp tilbake til Hakadal st.
Denne runden kjøres med ulike antall etter hvilken klasse man er i.

Lang løype på 9 km er som følger:

 • Start Hakadal st.
 • Kjører nordover forbi Hakadal Verk
 • Tar til venstre mot Hagen skole
 • Forbi Varpet stadion
 • Svinger høyre inn på Rv.4
 • Sykler Rv.4 ned til Sagdammen.
 • Høyre opp veien tilbake til Hakadal st.

Denne runden kjøres med ulike antall etter hvilken klasse man er i.

Det vil være brus, kaffe og kaker under arrangementet på Hakadal st.

Torsdag 13. august kl. 18.30, Temporitt:


Klubbmesterskapet i Tempo blir gjennomført som en del av Kalas Rekord Mila i august og resultatene herfra blir gjeldende.

Mandag 7. september kl. 18.00, MTB:


Dette arrangeres med start og mål på grusbanen ved Sørli skole.

Første start kl 18.15.

 • Det vil bli merket ulike løyper i skogen rundt Sørli og lysløypa.

Vi setter stor pris på hjelp til gjennomføringen av de enkelte ritt så bare si fra når dere kommer.

Dere er alle hjertelige velkommen til ritt!

Med vennlig hilsen

Rittleder
Tore Øygard
Rådyrveien 20, 1488 Hakadal
Mob: 48 99 89 93, Epost: tore@dybvig.no


Foto: Colourbox.com


Infokveld 20. mai

Postet av CK Nittedal den 10. Mai 2015


Hei alle sammen.

Det har vært ønsket en kveld med info om rutiner i forbindelse med ritt og treninger. Dette går på kosthold, oppvarming osv.

Vi kjører en gjennomgang med Kristian Horne onsdag 20. mai kl. 18.00 i treningslokalet på Hauger. Her trenger jeg noen som kan hjelpe til med flytting av sykler, sette frem stoler, ha med kaffe/ te og noen som kan ta med noen brett med frukt. Da dette blir en gjennomgang blant annet om kosthold, synes jeg det er lurt med litt sunn mat som gir næring og gode holdninger til de aktive denne kvelden.

Jeg vet at dette krasjer med terrengtrening, og treninga til Claus, men jeg synes dette er viktig, og kanskje dette foredraget kan være treningen denne dagen. Ellers er det jo selvfølgelig mulig å gjøre unna treningsøkta før på dagen. Jeg synes det blir for sent å ta foredraget etter treninga.

Dette er først og fremst et tilbud til de aldersbestemte klassene med foreldre, men er det andre som ønsker å være med så prøver vi å gjøre plass til dem.

Geir Ove Hjemsæter, sportslig ansvarlig i CK Nittedal (48 08 45 61)

Foto: Colourbox.com


Damene har lagt en plan

Postet av CK Nittedal den 29. Apr 2015
Treningsplan for CKN-damene vår og sommer 2015:

DagTidOppmøtestedØkt
Tirsdag 5. mai18.00RådhusetMotbakkeintervaller i bakken opp til Kruttverket
Tirsdag 12. mai16.30Nordenden av HarestuvannetMega-mila. Bli med på rittet, hjelp til eller bare kom for å heie!
Tirsdag 19. mai18.00Hakadals verkMotbakkedrag opp mot Elvann. Vi holder på en time og hver enkelt sykler så mange hun kan. Målet er å
rekke flere drag neste gang :­). Møt opp ferdig oppvarmet.
Tirsdag 26. mai18.00RådhusetVi varmer opp med å sykle til Hakadal. Tempodrag langs gamleveien tilbake, siste innspurt opp til Gjelleråsen.
Tirsdag 2. juni18.00RådhusetRaumerrittet til helga – da passer det bra med noen korte motbakkedrag, vi kjører fra Aas mot Hakkim. (Evt. oppmøte på Li og terrengtrening i Raumertrasén opp mot Ringdalskoia.)
Tirsdag 9. juni18.00SørliVi varmer opp med en runde i lysløypa, deretter full fart så mange runder du orker – målet er å orke flere runder neste gang.
Tirsdag 16. juni18.00RådhusetStyrkeprøven til helga – da blir det mange mil, så i dag roer vi litt ned med en tur langs Harestuvannet.
Tirsdag 23. juni18.00Parkeringsplassen på LiLofoten Insomnia til helga, og noen er sikkert slitne etter helga som var – rolig tur østover mot Skedsmo, Sørum osv.

Varighet på treningene vil ligge på 1­-2 timer.

Skrevet av Kristin Foskum


Se opp for Strava-syklistene!

Postet av CK Nittedal den 27. Apr 2015
Sykkelsesongen er i gang for fullt. Det merkes på treningsappen Strava der CK Nittedal-syklister daglig sanker kilometer og rekorder.

I forrige uke syklet 24 av CK Nittedals Strava-brukende syklister til sammen 3728 kilometer!

Knut Håvard Solberg syklet lengst av alle med sine 400,6 kilometer fordelt på 12 økter.

Den lengste turen var det Bård Andreassen som stod for med en økt på 144,1 km.

Eivind Olsen ble forrige ukes klatrekonge med sine 7519 meter stigning.

Husk å knytte deg til CK Nittedal på Strava. Det er morsomt å se hvordan klubbens kilometere fyller seg opp utover uka. Både med jobbsykling og rene treningsturer.

Om du bruker andre treningsapper som Endomondo eller Runkeeper e.l. kan du enkelt laste turene inn i Strava etter endt økt. Bruk export-funksjonen i treningsappen din slik at du får en gpx- eller tcx-fil. Denne laster du deretter inn i Strava.

En av fordelene med Strava er at du får se hvordan du ligger an i forhold til andre syklister som har syklet de samme strekningene og bakkene som deg. I tillegg får du alltid beskjed om du har satt en ny personlig rekord. Og de blir det fort mange av utover i sesongen. :)

PS: Ikke glem sykkelvettreglene selv om du er på rekordjakt.

Skrevet av Christine Rehn Jensen


Mange pallplasser i Norgescup-sesongåpningen

Postet av CK Nittedal den 27. Apr 2015


Fiskumrittet 2015

Denne helgen var det sesongåpning for terrengsyklistene med Norgescup på Darbu. CK Nittedal stilte med sju ryttere.

Lørdag ble det kjørt tempo med enkeltstart og kort distanse. Den viste at formen til rytterne allerede er på plass. Forholdene lørdag var bra men litt glatt etter regnet, noe som gjorde en allerede teknisk krevende løype enda mer krevende. Søndag ble det kjørt rundbane i strålende sol og topp forhold, men fortsatt krevende løype.

Lørdag tempo:

I klassen K11-12 ble det førsteplass til Line Kristiansen og tredjeplass til Emilie Taug mens det i juniorklassen ble en andreplass til Andreas Finne Magnussen og en 23. plass til Karl Kristians Bye. I klassen jenter 13-14 ble det en 5. plass til Mia Christine Isdahl og en 9. plass til Hedda Kristiansen.

Se resultatlista her

Søndag rundbane:

En ny dag med mange pallplasser. Line Kristiansen (K11-12) og Eirik Pettersen (junior) tok begge klasseseiere i sine ritt, Emilie Taug i K11-12 tok en strålende 2. plass.

Andreas Finne Magnussen kjørte inn til en fin 5. plass i junior etter en knallåpning i tet første runde. Andreas kommenterte at beina ikke var helt kare for sykling ennå etter en lang skisesong, så da blir det spennende å følge Andreas fremover. Karl Kristians Bye kjørte inn til en 22. plass.

I K13-15 byttet Mia og Hedda plass og det ble henholdsvis en 6. plass til Hedda Kristiansen og en 7. plass på Mia Christine Isdahl.

Se resultatlista her


Aktivitetskalender MTB 2015

Postet av CK Nittedal den 24. Apr 2015Oppmann og gruppeleder for MTB aldersbestemt Tor R. Moltzau har satt opp en aktivitetsplan for sesongen 2015.

Last ned aktivitetsplanen her (pdf)

Vis sykkelvett

Postet av CK Nittedal den 6. Apr 2015

Foto: Knut Håvard Solberg

Våren er her og vi syklister dukker frem fra alle bauger og kanter. Syklister fra CK Nittedal synes godt i trafikkbildet. Vis hensyn, fremstå som gode forbilder i trafikken, følg trafikkreglene og følg sykkelvettreglene til Norges Cykleforbund.

Styret i CK Nittedal ønsker alle en flott sykkelsommer

10 sykkelvettregler fra NCF

For din og andres sikkerhet ved trening på trafikkert vei

 1. En sykkel er definert som kjøretøy. Alle kjøretøy, herunder også sykler, skal bruke kjørebanen i treningsformål. Syklende kan også bruke vegens høyre skulder jf. trafikkreglene § 4 og § 5.
 2. Trafikkregler skal overholdes, hold til høyre og vis hensyn til øvrige trafikanter. Gi tydelig tegn om hvor dere skal.
 3. Fakta om forbikjøring.
  a. Syklende har rett til å kjøre forbi på høyre side og kan ved kø passere
  b. Forbikjøring skal utføres uten å volde fare, hindre eller unødig forstyrre denne på vegens skulder jf. trafikkreglene § 5, § 12c og § 18-1. den forbikjørte jf. trafikkregler § 12-3. SLF og NCF anbefaler 1,5 m avstand mellom bil og syklist ved forbikjøring.
 4. Er det mange på trening - del dere i flere mindre felt på maksimalt 10-15 syklister.
 5. Ligg maksimalt to i bredden og vis hensyn, slipp frem trafikken på passende steder om det dannes kø.
 6. Sykling på gangsti og lignende skal foregå i tilnærmet gangfart, og syklisten har vikeplikt for de gående jf. trafikkreglene § 4. Er det naturlig og tilrettelagt for bruk av sykkelveg - vær konsekvent og la hele gruppen enten følge vegbanen, eller sykkelvegen.
 7. Ved punktering og andre uhell som fører til stopp skal alle i gruppen trekke helt ut av vegbanen.
 8. Ta hensyn til andre ryttere, hold jevn fart. Unngå unødige og plutselige endringer i feltet. Hold linjen din og ikke endre posisjon uten at du gir signal. Når du skal spise, legger du deg bakerst i gruppen.
 9. Bruk alltid hjelm og godkjent lys - hvitt framlys og rødt baklys ved sykling i mørket.
 10. Ikke stå på retten din for enhver pris, da det er du som taper og blir skadet ved ulykke.


Treningsplan veteraner vår 2015

Postet av CK Nittedal den 25. Mar 2015

Her kommer en oversikt over treninger for veteraner, også kalt voksne.

Velkommen til både nye og erfarne syklister, uansett nivå. Veterangruppa prøver å spisse formen til Lillehammer - Oslo, som er et av klubbens hovedmål i 2015. (se mer info under treningsplanen)

Vi trener i hovedsak tirsdager og torsdager kl. 18.00 og kjører langtur på søndager kl. 9.30.

Alle treninger starter på parkeringsplassen på nordsiden av rådhuset. Nærmere beskrivelse av treningene fremgår i vedlagte plan og planbeskrivelse.

Ønsker du å delta, møt opp på treningene!

Mvh Eivind Olsen, Torbjørn Dahl, Øyvind Lunde, Rune Hanken, Erik Sand og Bottel Skøyen

Treningsplan (kan også lastes ned her):


BelastningUkeDagDatoTidType øktIntensitetVarighetUnderlagAnsvarlig
Lett ukeUke 15Mandag4/6/2015(2. påskedag)
Tirsdag4/7/201518:00Rolig langkjøringSone 11-2 timerAsfaltEivind
Onsdag4/8/2015
Torsdag4/9/201518:00Naturlig intervall/fartslekSone 3 i dragene1-2 timerGrus/terrengRune
Fredag4/10/2015
Lørdag4/11/2015
Søndag4/12/20159:30Rolig langkjøringSone 13-4 timerAsfaltErik
Moderat ukeUke 16Mandag4/13/2015
Tirsdag4/14/201518:00Prioritert økt: RulletreningSone 3 i drageneCa 2 timerAsfaltBottel/Øyvind Woll
Onsdag4/15/2015
Torsdag4/16/201518:00Naturlig intervall/fartslekSone 3-4 i dragene1-2 timerGrus/terrengRune
Fredag4/17/2015
Lørdag4/18/2015
Søndag4/19/20159:30Rolig langkjøringSone 1Ca 4 timerAsfaltØyvind
Hard ukeUke 17Mandag4/20/2015
Tirsdag4/21/201518:00BakkeintervallSone 4-5 i dragene1-2 timerAsfaltTorbjørn
Onsdag4/22/2015
Torsdag4/23/201518:00Prioritert økt: RulletreningSone 3-4 i drageneCa 2 timerAsfaltEivind
Fredag4/24/2015
Lørdag4/25/2015
Søndag4/26/20159:30Rolig langkjøringSone 14-5 timerAsfaltErik
Lett ukeUke 18Mandag4/27/2015
Tirsdag4/28/201518:00RulletreningSone 3 i dragene1-2 timerAsfaltBottel/Øyvind Woll
Onsdag4/29/2015
Torsdag4/30/2015
Fredag5/1/2015xx:xxEnebakk RundtKonkurranseCa 2 timerAsfaltTorbjørn
Lørdag5/2/2015
Søndag5/3/20159:30Rolig langkjøringSone 1Ca 3 timerGrus/terrengØyvind
Moderat ukeUke 19Mandag5/4/2015
Tirsdag5/5/201518:00Naturlig intervall/fartslekSone 3-4 i dragene1-2 timerAsfaltEivind
Onsdag5/6/2015
Torsdag5/7/201518:00Prioritert økt: RulletreningSone 3 i drageneCa 2 timerAsfaltErik
Fredag5/8/2015
Lørdag5/9/2015
Søndag5/10/20159:30Rolig langkjøringSone 1Ca 4 timerAsfaltBottel/Øyvind Woll
Hard ukeUke 20Mandag5/11/2015
Tirsdag5/12/2015xx:xxMegamilaDugnadRulle til Harestua?AsfaltAlle
Onsdag5/13/2015
Torsdag5/14/20159:30Moderat langkjøring (Himmelspretten)Sone 2-33-4 timerGrus/terrengRune
Fredag5/15/2015
Lørdag5/16/20159:30Rolig langkjøringSone 14-5 timerAsfaltØyvind
Søndag5/17/2015
Lett ukeUke 21Mandag5/18/2015
Tirsdag5/19/201518:00Prioritert økt: RulletreningSone 3 i dragene1-2 timerAsfaltTorbjørn
Onsdag5/20/2015
Torsdag5/21/201518:00RulletreningSone 3 i dragene1-2 timerAsfaltEivind
Fredag5/22/2015
Lørdag5/23/2015
Søndag5/24/2015xx:xxNordmarka RundtKonkurranseCa 4 timerAsfaltErik
Moderat ukeUke 22Mandag5/25/2015(2. Pinsedag)
Tirsdag5/26/201518:00Restitusjonsøkt, rolig langturSone 1-2Ca 2 timerGrus/terrengRune
Onsdag5/27/2015
Torsdag5/28/201518:00Naturlig intervall/fartslekSone 3 i dragene1-2 timerAsfaltØyvind
Fredag5/29/2015
Lørdag5/30/2015xx:xxRandsfjorden rundtKonkurranseCa 4 timerAsfaltBottel/Øyvind Woll
Søndag5/31/20159:30Rolig langkjøringSone 12-3 timerGrus/terrengRune
Hard ukeUke 23Mandag6/1/2015
Tirsdag6/2/201518:00Prioritert økt: RulletreningSone 3-4 i dragene1-2 timerAsfaltTorbjørn
Onsdag6/3/2015
Torsdag6/4/201518:00Naturlig intervall/fartslekSone 3-4 i dragene1-2 timerGrus/terrengRune
Fredag6/5/2015
Lørdag6/6/2015xx:xxRaumerrittetKonkurranse3-4 timerTerrengAlle
Søndag6/7/20159:30Rolig langkjøringSone 12-3 timerAsfaltEivind
Lett ukeUke 24Mandag6/8/2015
Tirsdag6/9/201518:00RulletreningSone 3 i dragene1-2 timerAsfaltErik
Onsdag6/10/2015
Torsdag6/11/201518:00Naturlig intervall/fartslekSone 3 i dragene1-2 timerAsfaltBottel/Øyvind Woll
Fredag6/12/2015
Lørdag6/13/2015
Søndag6/14/20159:30Rolig langkjøringSone 1Ca 3 timerAsfaltØyvind
Lett ukeUke 25Mandag6/15/2015
Tirsdag6/16/201518:00Prioritert økt: RulletreningSone 3 i dragene1-2 timerAsfaltTorbjørn
Onsdag6/17/2015
Torsdag6/18/201518:00Naturlig intervall/fartslekSone 3 i dragene1 timeAsfaltEivind
Fredag6/19/2015
Lørdag6/20/20157:54Lillehammer-OsloKonkurranse4-5 timerAsfaltEivind/Bottel
Søndag6/21/2015

Om treningsplanen (kan også lastes ned her):

Innledning:

Det er utarbeidet en treningsplan for CK Nittedal Veteraner for vår- og forsommeren 2015.

Planen er et veiledende, eventuelle justeringer som følge av dårlige vær eller andre forhold
vil bli annonsert senest kvelden i forveien.

Mer detaljert opplegg for hver enkelt økt vil også bli annonsert før hver økt. Med mindre annet blir annonsert, er fast oppmøtested på parkeringsplassen ved Rådhuset. På hverdager starter treningen kl. 18.00, mens på helg/ helligdager starter treningen kl. 09:30.

Alle er velkomne, både nye og erfarne syklister, uansett nivå. Vi prøver å spisse formen til Lillehammer - Oslo, som er et av klubbens hovedmål i 2015.

Vi melder oss på i puljen som starter kl. 07.54 (4-5 timer). Klubben organiserer felles busstransport.

Generelt

Treningsplanen er bygd opp med lette, moderate, og harde uker. Det er lagt vekt på å få til litt variasjon mellom asfalt og grus/terreng, selv om landeveissykkelen tradisjonelt sett ofte har blitt prioritert på våren.

Prinsippet med variasjon i belastning fra uke til uke er at man bygger opp, bryter ned, bygger opp og bryter ned. Den totale mengden skal være den samme som ved jevn belastning, men dette vil gi bedre utbytte av treningen for mange.

Det er viktig å være bevisst på hvilken uke man er i, og supplere med egentrening etter eget ønske og nivå (f.eks sykle til jobb, rulleski, styrketrening med fokus på kjernemuskulatur, bevegelighet og skadeforebygging).

Det er viktig at en lett uke blir en restitusjonsuke (selv om man kanskje har lyst til å kjøre på hvis været er fint, og dagsformen er bra), og den harde uka skal være litt deilig å bli “ferdig" med.

Lette uker

I lette uker er det i hovedsak lagt opp til rulletrening på tirs/torsdag, da dette kanskje er den
letteste formen for intervalltrening. Man kan ligge bak i «sekken», hvis man sliter litt. Det viktigste på disse øktene er å fokusere på effektiv rullekjøring, og ikke så mye fokus på puls.

Teknikk, bli vant til fart, kjøre smart, kjøre billig, ligge tett på bakhjulet til mannen foran, trå på på de rette tidspunktene, kjøre jevnt, finne flyten, bli vant til hvordan vi snakker sammen ifm rullekjøring. Langturen i lette uker er litt kortere enn de øvrige ukene, 3-4 timer.

Moderate uker

Moderate uker er kanskje de ukene vi føler oss mest opplagt, siden vi nettopp har tilbakelagt en lett uke. Likevel er det viktig å holde litt igjen, slik at vi klarer å gjennomføre den harde uka som kommer. I moderate uker legges det opp til naturlig intervall og rullekjøring på tirs/torsdag. Naturlig intervall kan være rullekjøring i kupert terreng, to rekker i kupert terreng (f.eks gamleveien), en rolig tur hvor vi legger inn noen fartsdrag (førstemann til toppen, førstemann til bensinstasjonen osv).

Disse øktene skal være gøy, her skal vi leke oss!

Rulleøktene i en moderat uke kjøres litt hardere enn i rolige uker, og vi tilstreber å ligge på
konkurransefart + i dragene. Langturen i en moderat uke er tenkt å vare ca 4 timer.

Harde uker

Harde uker skal være litt tøffere, men ikke slik at man gruer seg til dem. Det legges i hovedsak opp til en rulleøkt med skikkelig fart (konkurransefart +), og en økt med bakkeinterval, kanskje dentøffeste økta, men meget effektiv. 4-8 drag på 5-10 minutter f.eks. avhengig av hvilken bakke vi velger å bruke.

Her skal hver og en kjøre sitt eget tempo, og målet er å finne en fart som gjør at man (så vidt) klarer å kjøre siste draget nesten like raskt som det første. Her blir man kjent med sine egne begrensinger hva angår høy puls i bakker, noe som kan være en nyttig erfaring å ta med seg inn i ritt (men i ritt klarer man som regel å presse seg enda litt lenger opp i puls over bakketoppen).

Langturen skal være litt lengre enn de andre ukene (4-5 timer), men like rolig (sone 1).

Rolige langkjøring

Generelt når det gjelder langturene, så er det veldig viktig at disse blir rolige, hele veien, hver gang. På disse viktige turene skal man lære kroppen til å bruke fett som energikilde, derfor må de være lange.

Man trener “arbeidsøkonomi" ved at man på en slik tur har veldig mange gjentakelser av tråkkbevegelse, noe som i seg selv vil gi stor fremgang etter noen turer. Hvis disse turene går for fort, vil det kunne medføre lengre restitusjonstid og dårligere utbytte av hardøktene.

Hvis man ikke får opp pulsen på hardøktene, eller sliter med å sove om natta, kan det være et tegn på at nå må man roe ned litt, så pass på. Viktig at alle bidrar til å holde farta nede. En ide kan være å skru av hastighetsvisningen på computeren, og heller bare vise klokke og puls.

Prioriterte økter

Det er forståelig om ikke alle har anledning til å delta på alle fellestreningene. Derfor er noen økter er merket som prioriterte økter. På disse øktene er det viktig at alle som har ambisjoner om å være med å bidra i rulla på Lillehammer - Oslo gjør sitt ytterste for å delta.

Det er ønskelig at vi klarer å gjennomføre en del økter hvor rulla går i konkurransefart eller litt over, slik at vi blir komfortable med dette.

Lykke til med treningen!

Eivind Olsen, Mats-Erik Moen, Øyvind Lunde, Erik Sand, Rune Hanken og Torbjørn Dahl (managers)


Eirik på landslaget

Postet av CK Nittedal den 20. Mar 2015


Eirik Pettersen, som sykler for CK Nittedal og UCI-laget Team Lillehammer Powered by sport 1 & Scott, er tatt ut på landslaget. Vi gratulerer!

Terrenglandslaget reiser til Italia i april og vi ønsker Eirik Pettersen lykke til. Mer info finner du på sykling.no.

--
Morten Kristiansen
Kasserer og trener GirlsPåmelding Styrkeprøven Lillehammer - Oslo

Postet av CK Nittedal den 19. Mar 2015

Vi melder oss på i pulje 07:54 (4-5 timer)

Gå til påmelding her.

På veteranmøtet i februar ble Lillehammer - Oslo utpekt som årets store fellesprosjekt. Vi satser på å gjenta suksessen fra i fjor, og går for 4:30 også i år.

Det ser ut til at vi må starte en time tidligere enn vanlig for å ikke havne i saktegående kø. Meld dere derfor på i pulje 07:54.

Det blir felles busstransport i regi av klubben.

--
Eivind Olsen


Spinning aldersbestemte

Postet av CK Nittedal den 19. Mar 2015


Vi starter spinning på CKN sine lokaler på Hauger for aldersbestemte onsdag 25 februar kl.18.30.Rune Rikoll kjører timen med vekt på teknikk/styrke.Det blir trening fast hver onsdag kl. 18.00 frem til påske.Det nærmer seg sykkelsesong så det er greit å få vekt opp beina for sommerens utfordringer!Håper å se mange unge lovende på disse onsdageneKalas rekordmila 2015

Postet av CK Nittedal den 19. Mar 2015

Arrangeres 13. august 2015. (Påmeldingsfrist: 12. august.)

Rittet har start og mål i nordenden av Harestuvannet, like ved Harestua skole.

Løypa går i flatt terreng sydover på gamle riksvei 4 mot Stryken, vending ved hhv. 2,5 og 5 km.

Meld deg på her!

Startnummer deles ut i start/mål-området fra kl. 16.30 mot visning av lisens og kvittering for betalt startkontingent.

Premieutdeling skjer umiddelbart etter at hver klasse er ferdig og resultatliste foreligger.

Resultatservice: Resultater legges ut fortløpende på vår hjemmeside
Kontaktperson: Rittleder Tore Øygard, 48 99 89 93
Oppstart: 13.08.2015
Påmeldingsfrist: 12.08.2015
Sted: Harestua
Gren: Landevei
Nivå: NCF Ranking
Arrangør: CK Nittedal


Mega-mila 2015

Postet av CK Nittedal den 19. Mar 2015

Mega-mila 2015 arrangeres tirsdag 12. mai.

Rittet har start og mål i nordenden av Harestuvannet, like ved Harestua skole.

Løypa går i flatt terreng sydover på gamle riksvei 4 mot Stryken, vending ved henholdsvis 2,5 og 5 km.

Startnummer deles ut i start/mål-området fra kl. 16.30 mot visning av lisens og kvittering for betalt startkontingent.

Meld deg på her!


Premieutdeling skjer umiddelbart etter at hver klasse er ferdig og resultatliste foreligger.

Resultatservice: Resultater legges ut fortløpende på vår hjemmeside
Kontaktperson: Rittleder Tore Øygard, 48 99 89 93 eller tore@dybvig.no
Påmeldingsfrist: 11.05.2015
Sted: Harestua
Gren: Landevei
Nivå: NCF Ranking
Arrangør: CK Nittedal


Nye nettsider!

Postet av CK Nittedal den 19. Mar 2015


Gammel CK Nittedal-side

Velkommen til våre nye nettsider!


Er du medlem i CK Nittedal kan du logge deg inn og lage en profil med brukernavnet og passordet fra minidrett.no. Da kan du både blogge og legge ut bilder.

Vi jobber fortsatt med å legge over innhold fra den gamle siden og optimalisere den nye. Si gjerne fra hvis du har innspill om nettsiden eller informasjon som bør deles her.

Den gamle siden ligger fortsatt her.

--
Christine Jensen, informasjonsansvarlig i CK Nittedal


Kalas rekordmila 2014

Postet av CK Nittedal den 11. Mar 2015

Resultatliste HC Menn - Tandem Individuell temReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
1180KARLSEN Magne FridtjofUllensaker CK0:14:16 + 0:00:00
Resultatliste K Senior Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
1186NATHOLMEN Thrude KarlsenCK Victoria0:14:00 + 0:00:00
2183SKJERSTAD Emma KristineØkern Cykle Klubb0:14:38 + 0:00:38
3182AALERUD KatrineIK Hero Sykkel0:15:14 + 0:01:14
4184OMDAHL Karoline RøsteRaufoss & Gjøvik SK0:15:52 + 0:01:52
Resultatliste Kvinner 10 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
NC2ULVANG Sara KristineCK Nittedal0:10:36
Resultatliste Kvinner 11-12 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
16KRISTIANSEN LineCK Nittedal0:18:18 + 0:00:00
27TAUG Emilie Josefine FrostingCK Nittedal0:20:54 + 0:02:36
Resultatliste Kvinner 13-14 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
126KRISTIANSEN HeddaCK Nittedal0:16:59 + 0:00:00
227MATHISEN SiljeHalden CK0:17:03 + 0:00:04
328BJERK ThaleBærum OCK0:18:11 + 0:01:12
424MIDTSVEEN Natalie IreneRingerike SK0:18:24 + 0:01:25
522ULVANG Silje MarieCK Nittedal0:18:52 + 0:01:53
623VALLE PernilleEidsvoll SK0:19:13 + 0:02:14
725ISAKSEN ChristineEidsvoll SK0:19:21 + 0:02:22
Resultatliste Kvinner 15-16 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
150SNORTHEIM Stine MarieEidsvoll SK0:17:01 + 0:00:00
252BRATAAS Julie KristinHadeland CK0:18:57 + 0:01:56
351ENBERGET OdaLillehammer Cykleklubb0:19:55 + 0:02:54
Resultatliste M Elite Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
1197WESTGAARD Marius YlvenAsker CK0:12:33 + 0:00:00
2205HAAVE Marius NessBærum OCK0:12:33 + 0:00:00
3191AMUNDRUD Kjetil JohansenAsker CK0:12:38 + 0:00:05
4207TANDREVOLD Halvor LandmarkIF Frøy Sykkel0:12:48 + 0:00:15
5212WESTGAARD Kristoffer YlvenAsker CK0:12:55 + 0:00:22
6203HANSEN Dan-ErikFana IL Sykkel0:13:00 + 0:00:27
7204SCHOU MikaelRaumer Rytter SK0:13:04 + 0:00:31
8192RØMCKE EivindAsker CK0:13:08 + 0:00:35
9193MINGE AndreasMjølkerampa Sykkelklubb - Trøg0:13:10 + 0:00:37
10206MYHRER KristianRåholt CK0:13:10 + 0:00:37
11194JANSEN ThomasIF Frøy Sykkel0:13:12 + 0:00:39
12210LINDTVEIT Aasmund GrovenIK Hero Sykkel0:13:12 + 0:00:39
13189HAUGSVÆR SindreIF Frøy Sykkel0:13:24 + 0:00:51
14198WILSKOG ThomasCK Nittedal0:13:25 + 0:00:52
15196KULSET KristianRingerike SK0:13:25 + 0:00:52
16201DALAN Torkel ØstlyngenAsker CK0:13:34 + 0:01:01
17195OLSEN Håvard BrathovdeAsker CK0:13:49 + 0:01:16
18209MOE Dag JuliusSK Rye sykkel0:13:52 + 0:01:19
19211DØRUM Anders MindeCK Nittedal0:14:04 + 0:01:31
20200MEYER Mathias MordalFossum IF Sykkel0:14:40 + 0:02:07
21199LEHRE KjetilHadeland CK0:14:46 + 0:02:13
22213JAHR MortenEidsvoll SK0:15:00 + 0:02:27
23202FOSEID MariusSpKl Ceres Sykkel0:15:22 + 0:02:49
Resultatliste M Junior Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
178BJERK DidrikBærum OCK0:12:43 + 0:00:00
279VANGEN MartinRingerike SK0:13:00 + 0:00:17
377ERIKSEN Stein-erikSK Rye sykkel0:13:14 + 0:00:31
480KIESE SebastianIF Frøy Sykkel0:13:45 + 0:01:02
587PJÅKA ChristianRingerike SK0:13:45 + 0:01:02
676EKLØF Daniel E.Ringerike SK0:13:49 + 0:01:06
786ANDERSEN Johan StenSK Rye sykkel0:14:06 + 0:01:23
873SKARE Jonn Adrian HollerudRingerike SK0:14:08 + 0:01:25
983SKOGSBAKKEN SindreRaufoss & Gjøvik SK0:14:10 + 0:01:27
1081SAGADALEN Karl AndreasTønsberg CK0:14:17 + 0:01:34
1175FREDRIKSEN Sondre MidtsveenRingerike SK0:14:23 + 0:01:40
1284STANGE MagnusDrammen CK0:14:39 + 0:01:56
1374SLAAEN Eivind KampesæterRaufoss & Gjøvik SK0:14:56 + 0:02:13
1488LYSTAD Tobias StaurvikIF Frøy Sykkel0:15:52 + 0:03:09
Resultatliste Master K 40-44 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
1148GODTFREDSEN MonicaDriv IL Sykkel0:15:54 + 0:00:00
2147LANGAARD TORP WibekeRåholt CK0:16:40 + 0:00:46
3149ØSTBERG LeneIF Frøy Sykkel0:16:59 + 0:01:05
Resultatliste Master K 45-49 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
1134HOTT CamillaRåholt CK0:14:05 + 0:00:00
2133FALCK Kristin LucieSK Rye sykkel0:14:36 + 0:00:31
3132HANSEN TrineIF Frøy Sykkel0:14:40 + 0:00:35
4135BJØRKENG Anne MarieIF Frøy Sykkel0:16:43 + 0:02:38
Resultatliste Master K 50-54 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
1121HAUGLID AnnyTorshov SK0:14:36 + 0:00:00
2119HOEL KjerstiHadeland CK0:16:16 + 0:01:40
3120ELDBY HanneIF Frøy Sykkel0:18:44 + 0:04:08
Resultatliste Master M 30-39 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
1177OWESEN ChristianTorshov SK0:13:16 + 0:00:00
2173JARRETT MartinNjård0:13:20 + 0:00:04
3172FOSSE Ole JohannesAsker CK0:13:34 + 0:00:18
4174HANSEN Erik BøhlerDriv IL Sykkel0:13:37 + 0:00:21
5175KNUTSEN Ronny SletbakkSarpsborg SK0:13:41 + 0:00:25
6167TOLLEFSEN ChristianHolmenkollen CK0:13:41 + 0:00:25
7178STENBECK Haakon BorgeFevik OCC0:13:56 + 0:00:40
8176ENGER TorbjørnMoss CK0:13:58 + 0:00:42
9169VÆRNES MagneHasle-Løren IL Sykkel0:14:13 + 0:00:57
10170EVJE EspenKloppa offroadklubb0:14:56 + 0:01:40
Resultatliste Master M 40-44 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
1163OLSEN EirikSK Rye sykkel0:13:13 + 0:00:00
2156SKOGLAND JarleSK Rye sykkel0:13:59 + 0:00:46
3157VEA SveinungBirkelunden CK0:13:59 + 0:00:46
4154KRISTIANSEN Lars EspenMoss CK0:14:00 + 0:00:47
5161MELBY Bernt-erik AnsbjergSkårer CK0:14:06 + 0:00:53
6158SIMONSEN Bjørn AndreTorshov SK0:14:11 + 0:00:58
7153TRONVOLD Jørn-ivarFollo SK0:14:25 + 0:01:12
8155JOHANSEN GlennSK Rye sykkel0:14:32 + 0:01:19
9160GODTFREDSEN GlennDriv IL Sykkel0:17:12 + 0:03:59
Resultatliste Master M 45-49 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
1140LORGEN SnorreVestre Aker SK0:13:16 + 0:00:00
2142STORHAUG Rune ErikTorshov SK0:13:29 + 0:00:13
3145GUDMUNDSEN Bjørn HaraldIK Hero Sykkel0:13:41 + 0:00:25
4138NORDBY Roger OttenNesodden SK0:13:52 + 0:00:36
5141FOSSHEIM EspenSK Rye sykkel0:14:03 + 0:00:47
6139KALVØY HåvardFollo SK0:14:19 + 0:01:03
7143FIGENSCHAU PålKolbotn SK0:14:28 + 0:01:12
Resultatliste Master M 50-54 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
1129FORDAL Terje VidarForeningen Frikransen0:13:29 + 0:00:00
2124HULLSTEIN TerjeIF Frøy Sykkel0:13:41 + 0:00:12
3126JONASSEN Torfinn StulenBærum OCK0:13:43 + 0:00:14
4125HAGEBAKKEN Alf ErikHadeland CK0:13:55 + 0:00:26
5128EILERTSEN RogerSK Rye sykkel0:14:05 + 0:00:36
6130BØYGARD TerjeGol IL - sykkelgruppe0:14:45 + 0:01:16
DNF127DAHLEN JensSkullerud SpKl Sykkel
Resultatliste Master M 55-59 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
1113BODIN JanIF Frøy Sykkel0:13:36 + 0:00:00
2115JOHANSEN IverSkårer CK0:14:20 + 0:00:44
3114BRANDAL Leif ArneCK Nittedal0:14:58 + 0:01:22
4112IHLEN JohnnySpKl Ceres Sykkel0:15:01 + 0:01:25
Resultatliste Master M 60-64 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
1101SØNJU Jan ErikEiker CK0:13:44 + 0:00:00
2106SIMONSEN Tor ArneTorshov SK0:14:13 + 0:00:29
3100FORSMO SteinarIF Frøy Sykkel0:14:55 + 0:01:11
4102RØEGGEN Sigurd AsbjørnSK Rye sykkel0:14:56 + 0:01:12
5107ERFJORD TerjeBærum OCK0:14:57 + 0:01:13
6105HOEL EllingSkårer CK0:15:01 + 0:01:17
7103KJØRSTAD HelgeHorten OCK0:15:30 + 0:01:46
8104STANGELAND EirikSK Rye sykkel0:15:50 + 0:02:06
9108JENSSEN Magne AstorHorten OCK0:18:57 + 0:05:13
Resultatliste Master M 65-69 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
196FJELLBERG GunnarMoss CK0:14:41 + 0:00:00
294IVERSLIEN GunnarTorshov SK0:14:58 + 0:00:17
397LAMO FredrikTorshov SK0:15:19 + 0:00:38
495KOLSRUD HaraldAsker CK0:16:01 + 0:01:20
Resultatliste Master M 70-74 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
192GIKLING EivindBærum OCK0:15:28 + 0:00:00
291TORGERSEN ArneEiker CK0:15:49 + 0:00:21
Resultatliste Menn 10 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
NC4GJØRVAD StianRingerike SK0:09:59
Resultatliste Menn 11-12 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
120TOPP Audun RisteRingerike SK0:17:30 + 0:00:00
217BERGER Noah R.Eidsvoll SK0:18:23 + 0:00:53
310GÅRDHAMMER DanielRingerike SK0:18:30 + 0:01:00
414NÆSS Sverre JacobHadeland CK0:18:46 + 0:01:16
519HØYBERG Jan OlavÅlesund OCK0:20:02 + 0:02:32
616HOLEN HalvardCK Nittedal0:20:17 + 0:02:47
718KNUTSEN DUE FredrikCK Nittedal0:20:34 + 0:03:04
811NETTLI Jeppe RøhneBærum OCK0:20:38 + 0:03:08
912ANDERSEN Martin B.CK Nittedal0:21:10 + 0:03:40
1013SANDHOLT RemiEidsvoll SK0:24:15 + 0:06:45
Resultatliste Menn 13-14 Individuell tempoReturn
PlassStartnrNavnKlubb Tid
142JOHNSEN Robin WesterlundEidsvoll SK0:14:44 + 0:00:00
241LUND AndersCK Nittedal0:15:29 + 0:00:45
346ØVERSJØEN VemundBærum OCK0:15:30 + 0:00:46
438LIER Erik AndreRomeriksåsen SK0:15:31 + 0:00:47
531FLØTTEN Adrian MatterEidsvoll SK0:15:38 + 0:00:54
635MORK Mats SkudvikBærum OCK0:15:56 + 0:01:12
739SØRENSEN Kevin JessenEidsvoll SK0:16:06 + 0:01:22
840LANGERUD Sivert DørumRingerike SK0:16:21 + 0:01:37
934SÆTHER OlaRingerike SK0:16:37 + 0:01:53
1036FJELLHEIM Henrik TesloHadeland CK0:16:46 + 0:02:02
1132STIGSRUD ChristofferRingerike SK0:17:09 + 0:02:25
1237KORSNES MarcusBærum OCK0:17:12 + 0:02:28
1343KVAM HåvardCK Toten-Tråkk0:17:39 + 0:02:55
1444CLEMENTZ ThomasCK Nittedal0:18:06 + 0:03:22
1548BOTTEN SivertHadeland CK0:18:27 + 0:03:43
1645PEDERSEN Marius BNes SK0:18:29 + 0:03:45
1747SANDHOLT NicolayEidsvoll SK0:18:57 + 0:04:13
1833VÅGENES Andreas MyreneBærum OCK0:19:20 + 0:04:36
1929ADOLFSEN AdrianCK Nittedal0:20:08 + 0:05:24
Resultatliste Menn 15-16 Individuell tempoReturn

PlassStartnrNavnKlubb Tid
163KULSET SindreBærum OCK0:14:28 + 0:00:00
268NYBAKK AlexanderRingerike SK0:14:43 + 0:00:15
360SØYLAND Harald KittelsbyeRingerike SK0:15:01 + 0:00:33
462SVENDSEN Simen NordahlKonnerud IL Sykkel0:15:05 + 0:00:37
557SANDVOLD Carl-martinLillehammer Cykleklubb0:15:06 + 0:00:38
656SKEIDE EvenEidsvoll SK0:15:09 + 0:00:41
770SKATVEDT SigurdEidsvoll SK0:15:17 + 0:00:49
865HJEMSÆTER OlavCK Nittedal0:15:31 + 0:01:03
969SANDAUNET DennisEidsvoll SK0:15:46 + 0:01:18
1066TANGESTUEN MarkusRingerike SK0:15:55 + 0:01:27
1159STÆRKEBYE HåvardNOTEAM0:16:18 + 0:01:50
1261LANGERUD Lars Ola DørumRingerike SK0:16:21 + 0:01:53
1367GRUDE Håkon JørgenIF Frøy Sykkel0:16:21 + 0:01:53
1464HAUGAA Herman JakobSK Rye sykkel0:16:29 + 0:02:01
1554HOVDENAK EmilRingerike SK0:16:47 + 0:02:19
1658STIMPSON-KARLSSON AlexanderEidsvoll SK0:16:50 + 0:02:22
DNF55SØRLIE NERLAND AugustSK Rye sykkel


Klubbmesterskap MTB 2014

Postet av CK Nittedal den 11. Mar 2015

2 runder kort løype:

KlasseStartnrNavnPlassering
K6-925Margrethe Madre1
K6-98Madeleine Myhre2
M6-91Jørgen Hammond Husdal Thingvold 3
M6-92Henrik H Andersen4
M6-93Benjamin Røssum Jensen1
M6-94Brage Lidsheim 2

1 runde lang løype:

KlasseStartnr.NavnTidPlassering
K105Sara Ulvang9.34.661
M106Syver Paulsen Bekkelund(syklet kort runde)2
M107Isak Holmberg Bakke8.16.451
K11-129Emilie Josefine Thaug7.30.272
K11-1210Julie Hippe-Hjørnstad11.01.703
K11-1211Line Kristiansen7.20.861
M11-1223Konrad Slyngstadli9.55.346
M11-1212Martin Bratlien Andersen9.10.484
M11-1214Jonathan Myhre9.15.665
M11-1216Vetle Moltzau7.20.101
M11-1217Fredrik Bjergvang9.02.673
M11-1218Ole HolmboeSander August Haget8.15.79
2
M11-1224Sander August Haget10.00.057

2 runder lang løype:

KlasseStartnr.NavnTidPlassering
K13-1419Mia Isdahl14.51.381
K13-1420Silje Ulvang14.54.962


Klubbmesterskap tempo 2013

Postet av CK Nittedal den 11. Mar 2015

Thomas Wilskog ble klubbmester og det var med totalt 26 ryttere i forholdsvis sterk vind og altså ikke noe rekordforhold.Klasse

Navn

Tid

Plassering

G10

Iver Berg Johansen

10:45K10

Lisa Ferguson Sørlien

10:38

Line Kristiansen

10:06

Emilie Josefine Thaug

11:34

Julie Hippe-Hjørnstad

10:45

Charlotte Liberg

09:58K11-12

Hedda Kristiansen

09:39

1Mia Isdal

10:08

2

M11-12

Martin Bratlien Andersen

10:20

3Ståle Nilsen

10:58

4Martin Flo Øfstaas

10:08

2Sigurd Nicolaysen

09:50

1

M13-14

Thomas Clementz

20:48

5Emil Kratz

17:36

2Anders Tobias Lund

17:30

1Kristian Horgen

20:00

4Olav Hjemsæter

17:38

3

K15-16

Pernille Smestad

20:06

1

M Junior

Anders Minde Dørum

15:42

1Simen Gulestøl

15:58

2

M Elite

Thomas Wilskog

14:17

1

M40-49

Eivind Lund

16:03

1Morten Kristiansen

16:56

2Emil Horgen

17:36

3

M50-59

Arnfinn Svendsli

15:10

1Leif Arne Brandal

15:39

2

04.06.2013 23:00


Damespinning

Postet av CK Nittedal den 11. Mar 2015

Vi ønsker alle velkommen til en ny spinningvinter. Vi begynner mandag 15.9.14 kl 19.30 på Hauger.


Jeg kommer til å lede spinningen frem til november, etter det blir vi flere som deler på det. Det blir akkurat så hard trening som du ønsker selv, ettersom det er DU som skrur på motstanden. Men, jeg skal piske dere i en time hver gang!!!

Alle som har betalt treningsavgift/medlemskap for 2014 fortsetter på det ut året.

Hvis du har spørsmål kan du sende meg en melding eller ringe meg på 95 49 50 03.

Alle – nye og gamle – er velkommen!

--
Annica


Levert av IdrettenOnline