CK Nittedal ønsker alle i bygda velkommen til sykkelfest!

Postet av CK Nittedal den 1. Mai 2017

Foto: Colourbox.com

Festen der du blir kjent med nye mennesker, nye hjem og hele Nittedal! Et fantastisk konsept som endelig kommer hit til bygda.

CK Nittedal inviterer til sykkelfest lørdag 10. juni

Deltakerne skal innom 3 forskjellige boliger for å spise forrett, varmrett og dessert. En av boligene er hjemme hos deg. Det sykles rolig fra hjem til hjem. Når dere spiser åpnes konvolutten som forteller hvor neste rett skal inntas. Under desserten får dere vite hvor den avsluttende fellesfesten skal være.

Slik fungerer det:

  • To personer melder seg på sammen. Det kan være et par eller venner. Man trenger ikke å bo på samme adresse, men man må bestemme seg for en adresse, der man kan invitere gjester.
  • Dere kommer til å få et brev ca. en uke før festen. Der får dere vite om dere får gjester til forrett, hovedrett eller dessert med tilhørende drikke. Dere dekker utgifter for mat og drikke (med og uten alkohol) til gjestene som kommer. Det blir 6 – 8 gjester, inkludert dere selv.
  • Dere kommer til å besøke to andre hjem der dere får servert de rettene som du ikke har fått beskjed om å lage selv. Det kan være hvor som helst i Nittedal, men det er maksimalt 15 km å sykle i løpet av hele ettermiddagen/kvelden. Vi beregner god tid og det er lov å trille sykkelen.
  • Etter at alle tre måltidene er spist møtes alle på et felles, hemmelig sted. Vi har ordnet en super DJ til plassen der vi ikke forstyrrer andre. Du tar selv med det du vil drikke. OBS: 18-årsgrense.

Vil du være med? Deltakelse koster 200,- per par og inkluderer snacks, noe godt å drikke og den store fellesfesten. Siste frist for påmelding: 16. mai. Meld deg på ved å gå inn på:

www.deltager.no/sykkelfest

Det vil komme oppdatert info med tidspunkter i brevet som du får en uke før festen og i den lukkede Facebook-gruppen «Sykkelfesten 2017, Nittedal» der du blir lagt til etter påmelding.


Har du spørsmål kan du ta kontakt med:
  • Rune Hanken (96 04 78 98)
  • Trond Smestad (91 56 78 15)
  • Annica Øygard (95 49 50 03)

Velkommen til en annerledes og morsom kveld!

Hilsen CK Nittedal
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline