Mange pallplasser i Norgescup-sesongåpningen

Postet av CK Nittedal den 27. Apr 2015


Fiskumrittet 2015

Denne helgen var det sesongåpning for terrengsyklistene med Norgescup på Darbu. CK Nittedal stilte med sju ryttere.

Lørdag ble det kjørt tempo med enkeltstart og kort distanse. Den viste at formen til rytterne allerede er på plass. Forholdene lørdag var bra men litt glatt etter regnet, noe som gjorde en allerede teknisk krevende løype enda mer krevende. Søndag ble det kjørt rundbane i strålende sol og topp forhold, men fortsatt krevende løype.

Lørdag tempo:

I klassen K11-12 ble det førsteplass til Line Kristiansen og tredjeplass til Emilie Taug mens det i juniorklassen ble en andreplass til Andreas Finne Magnussen og en 23. plass til Karl Kristians Bye. I klassen jenter 13-14 ble det en 5. plass til Mia Christine Isdahl og en 9. plass til Hedda Kristiansen.

Se resultatlista her

Søndag rundbane:

En ny dag med mange pallplasser. Line Kristiansen (K11-12) og Eirik Pettersen (junior) tok begge klasseseiere i sine ritt, Emilie Taug i K11-12 tok en strålende 2. plass.

Andreas Finne Magnussen kjørte inn til en fin 5. plass i junior etter en knallåpning i tet første runde. Andreas kommenterte at beina ikke var helt kare for sykling ennå etter en lang skisesong, så da blir det spennende å følge Andreas fremover. Karl Kristians Bye kjørte inn til en 22. plass.

I K13-15 byttet Mia og Hedda plass og det ble henholdsvis en 6. plass til Hedda Kristiansen og en 7. plass på Mia Christine Isdahl.

Se resultatlista herKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline