Trente teknikk i Danmark

Postet av CK Nittedal den 28. Mar 2016

CK Nittedals unge syklister kom nettopp hjem fra fem fine treningsdager i Danmark.

Det er sjette sesong på rad at den aldersbestemte gruppen innleder sesongen med en samling i utlandet. De to første årene var de samlet i Halmstad i Sverige - med fokus på landeveissykling.

De fire siste årene har det vært Slettestrand i Danmark som har vært CK Nittedals treningsbase. Og her har det pleid å være trening både med landeveissykkel og terrengsykkel. Denne gangen var det en ren terrengsamling.

CK Nittedal-gjengen på fem utøvere og fire voksne dro med Stena Line fra Oslo til Fredrikshavn og kjørte derfra til Slettestrand. Første økt ble en tre timer lang rolig tur på sti.

Styremedlem, trener og engasjert pappa, Morten Kristiansen, forteller om fem dager med fantastiske forhold, topp vær og en svært treningsmotivert gjeng.

- Det var fantastiske treningsforhold. Sykkelstiene på Slettestrand ble for noen år siden kåret til Danmarks beste, sier Kristiansen.

I snitt trente de unge Nittedal-syklistene 4,5 timer om dagen. De fikk prøvd seg med variasjon i fart, teknikk-trening og langturer. Og litt knall og fall ble det i løpet av turen.

- Noen fikk kjenne nærkontakt med trær, stubber, mose og kvisthauger, forteller Kristiansen, som forsikrer om at ingen ble alvorlig skadd.

Se mange flere bilder her!

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline