CK Nittedal og BOC på felles treningssamling

Postet av CK Nittedal den 11. Apr 2016


En fantastisk treningssamling på Smøgen i Sverige er nettopp over.

Gjennom engasjementet i Kalas cup og landeveiscup har klubbene kommet nærmere hverandre. Etter noen møter senvinters kom BOC (Bærum og Omegn sykkelklubb) med en invitasjon til CKN Girls om treningssamling på Smøgen.

Vi takket gledelig ja og reiste nedover med fem jenter og to ledsagere, noe som tredoblet jenteandelen på samlingen!

Vi ble tatt varmt imot og ble godt kjent med ryttere, trenere og lagledere i løpet av helgen.

Lørdag morgen var vi klare for første økt med BOC, noen på terreng og noen på landeveissykler. Landeveissyklistene gjennomførte døye ni mil på første økt og fem mil på andre.

Terrengsyklistene hadde også to økter denne dagen, hvorav 2. økta ble gjennomført på svabergene ut mot havet. Dette var nye omgivelser og nye erfaringer.

Lørdag kveld ble det tid til litt godis og deltagelse på BOCs tradisjonelle quiz. Her kom kokurranseinstinktet frem for premiebordet var fylt med BOC-effekter.


Siste økt var søndag morgen og da stilte alle jentene på landeveissykler. Med litt ømme lår la vi ut på en rolig langtur med innlagte spurter midtveis. Etter tre timer rullet vi inn på Vandrerhjemmet for lunsj, pakking og hjemreise.Takk til BOC, vi hadde en flott samling med mange nye relasjoner, vi gleder oss til videre samarbeid!

Morten Kristiansen,
kasserer og trener Girls
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline