Sykkeldag i Nittedal søndag 22. mai

Postet av CK Nittedal den 16. Mai 2016

Foto: Joachim Skjævestad

- Vi vil invitere til en samling av sykkelglede for hele familien, sier styreleder i CK Nittedal, Rune Hanken.

Han og resten av sykkelklubben inviterer hele bygda til gratis sykkelshow to steder i Nittedal søndag 22. mai.

  • Kl. 11.00: P-plassen ved Mosenteret, Rotnes.
  • Kl. 15.00: Varingskollen.

Det blir sykkelshow, teknikktrening, mekkeverksted og mulighet for å være med CK Nittedal på en liten sykkeltur.

Ta med hele familien og se alt det morsomme man kan gjøre på en sykkel! Og ta gjerne med sykkelen selv. Da kan det hende du sykler hjem igjen med noen nye skills.

Program for begge steder:

  1. CK Nittedals styreleder ønsker velkommen og forteller litt om opplegget
  2. I vårt lille mekkeverksted tilbyr vi enkel service på syklene dere har med
  3. Spektakulært trial-show med to av Norges beste trial-syklister
  4. To teknikk-kurs for barna, ledet av trial-syklistene
  5. En liten sykkeltur i skogen for alle som vil

Underveis vil det være kioskmuligheter. Og det vil være mange representanter fra CK Nittedal tilstede for å svare på spørsmål og fortelle om klubben.

Tar pusten fra deg

Norgesmester og verdenscupsyklist Eirik Ulltang reiser rundt i landet for å showe og vise hvor gøy sykkel kan være. Dette blir heftige greier. Han har med seg en annen av Norges beste trialsyklister, Joachim Skjævestad.

Eirik og Joachim vil trikse og showe på en måte som kan ta pusten fra de fleste. De byr på spektakulære stunts utført med stor presisjon og kontroll. Og vi er sikre på at de vil imponere deg med sin ekstreme balanse, spenst og kreativitet.

Etter at de to har showet, tilbyr de et lite teknikk-kurs for barna. Her er det begrenset med plasser, men vi håper alle som vil får mulighet til å delta.

Ønsker du å hoppe opp en fortauskant, forsere det «umulige» cruxet eller bare lære å sykle på bakhjulet? Da bør du møte opp denne dagen! Kursene tilpasses deltagernes nivå.

Vi håper flest mulig møter opp, unge og gamle, ekte nittedøler og nyinnflyttede, nåværende medlemmer og kommende medlemmer, jobbsyklister, trehjulssyklister, godværssyklister, elsyklister og alle som på en eller annen måte liker sykling. :)

Bli gul du også!

Kanskje får du også lyst til å melde deg inn i klubben vår. Vi drømmer om at flere av Nittedals syklister ikler seg den trafikksikre og kule, gule sykkeltrøya vår.

Vel møtt!

Hilsen CK Nittedal

Foto: Joachim Skjævestad og Tone Harboe


Mer om Eirik Ulltang:

Eirik har nesten 15 år med erfaring fra trialsykling, og er per i dag den eneste profesjonelle trialsyklisten i Norge. Han er regjerende norgesmester, og har vunnet norgescupen sammenlagt alle årene den har vært arrangert.

Eirik konkurrerer også på den internasjonale arenaen, og hevder seg blant de 10 beste i Europa. På verdensrankingen er han nr. 14 (pr. august 2015).

Han tilhører Hardanger sykkelklubb og sykler for Norwegian National Trials Team

Mer om Joachim Skjævestad:

Joachim Skjævestad har syklet trial i snart 15 år, og er kanskje Norges mest kreative og stilfulle trialsyklist.

Han har deltatt i samtlige nasjonale ritt siden 2011, og har andreplass sammenlagt fra alle norgescuper og fra NM i fjor. Han er den nest mestvinnende trialsyklisten i Norge, med seier i noregscupritt i både 2012 og 2013, samt speedtrials på Ekstremsportveko.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline