Medaljesanking i ungdomslekene

Postet av CK Nittedal den 11. Aug 2016


Gull og fersk ungdomsmester til Line på tempo, sølv til Silje, bronse til Hedda og Emilie. Og strålende UL av Sara.

Helgen 5.-7. august ble det avholdt ungdomsleker og ungdomsmesterskap for aldersbestemte klasser i landeveissykling i Levanger.

CK Nittedal stilte med seks utøvere. Sara Ulvang i klasse 12 år i ungdomslekene og Emilie Josefine Frosting Taug og Line Kristiansen i klasse jenter 13 år, Ståle Nilsen i klasse gutter 14 år, Hedda Kristiansen i klasse jenter 15 år og Silje Ulvang i klasse Jenter 16 år.

Øvelsene var en tempoetappe og en fellesstart. Løypene var krevende, kuperte og harde. I de eldste klassene var bl.a. konkurransetiden under fellesstarten over 2 timer og det er lenge i en svært kupert løype som ble kjørt opptil tre runder.

Ungdomsmester

Utøverne var fornøyde med egne prestasjoner og det ble medaljer og pallplasseringer på flere av deltakerne disse dagene. Sara Ulvang vant fellesstarten og tok andreplass i tempoen under ungdomslekene.

Line Kristiansen ble ungdomsmester i tempo, Silje Ulvang tok en flott 2. plass og Emilie Taug og Hedda Kristiansen tok en 3.plass under fellesstarten. I tillegg var det imponerende sykling og gode prestasjoner av samtlige deltakere.


Parallelt med UM i Levanger foregikk Norgescup og NM i banesykling i Stjørdal.

Fredagen var flere av utøverne og heiet frem trener Emma Kristine Skjerstad inn til 2. plass i rundbane NM. Emma kjørte også sterkt under fellesstarten på lørdag og endte opp på en 7. plass.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline