Sanket pokaler på avslutningskvelden

Postet av CK Nittedal den 10. Nov 2016

Sara Kristine Ulvang fikk tre 1. premier og selveste innsatspokalen da CK Nittedal arrangerte avslutningskveld på NIL-huset torsdag kveld.

Ungjenta som sykler i klasse 11-12 år har hatt en svært god sesong og måtte få hjelp av faren sin til å bære alle pokalene hjem.

Også Martin Andersen kunne stolt bære hjem innsatspokalen etter å ha deltatt på de fleste treninger både på terreng og landevei og spredt glede i gruppa. Martin vant også flere av klubbmesterskapene.

Det var vår egen lokale norgesmester i terrengmaraton, Jeanett Persson, som delte ut innsatspokalene til de to ivrige syklistene. Persson holdt tidligere på kvelden et personlig og engasjerende innlegg om hvordan hun har trent og tenkt før hun i år kunne kle seg i norgesdrakta.

Kvelden ble også brukt til å presentere enduro som en ny gren i CK Nittedal. Et spennende prosjekt vi kommer til å få høre mye mer om fremover.

Takk til alle som møtte opp!

Klubbens unge landeveissyklister hyllet sin trener Emma Kristine Skjerstad for jobben hun har gjort for dem denne sesongen.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline