Kalas rekordmila 10. august 2017

Tradisjonsrikt temporitt langs idylliske Harestuvannet. Frem og tilbake på gamle riksvei 4. 

Resultatliste EQ Timing

Resultatliste (pdf)

Rittet har start og mål i nordenden av Harestuvannet, like ved Harestua skole. Løypa går i flatt terreng sørover på gamle riksvei 4 mot Stryken, vending ved hhv. 2,5 og 5 km. 

Startnummer deles ut i start/mål-område fra kl. 17.00 mot visning av lisens. Første start er kl. 18.30 og vi starter med de yngste.

Brikker: Det benyttes Emit tidtagerbrikker for tidtaking. De som har personlige brikker må legge inn Emit-nr. under påmelding. For de som ikke har personlige brikker kan dette leies i sekretariatet før start. Leie av brikke koster kr. 100,- Husk å ta med kontanter, vi har ingen betalingsautomat men Vipps mobilbetaling kan benyttes. Det er gratis brikkeleie for de under 16 år.

Lisens. For å kjøre et aktivt ritt som Kalas Rekord Mila må man ha aktiv lisens. Det er ikke mulig å kjøpe engangslisens iht. NCF sitt regelverk. For ryttere i ungdomsklassen 13 – 16 år kan man løse engangslisens på kr. 50 ved påmelding eller henting av startnummer. Husk å ha med kontanter for betaling av engangslisens.

Påmelding: Senest søndag 6.august kl 23.59

Etteranmelding: For etteranmelding økes prisen til det dobbelte. Dette skjer automatisk i betalingssystemet. Siste etteranmelding er onsdag 9. august kl 17.00 NB! INGEN ETTERANMELDING RITTDAGEN.

Premieutdeling skjer umiddelbart etter at hver klasse er ferdig og resultatliste foreligger.

Resultatservice: Resultater legges ut fortløpende på vår hjemmeside www.cknittedal.no eller live på eqtiming.no

Kontaktperson: Rittleder Tore Øygard, 48998993 eller to-oeyga@online.no


Levert av IdrettenOnline