OM OSS

Hvor har man det mest gøy på sykkel? Jo, i skogen selvfølgelig!

Terrengsykling er ikke bare morsomt, det gjør deg også til en god syklist som virkelig kan håndtere sykkelen. Det er ferdigheter du vil ha stor nytte av i alle former for sykkelsport.

 

Vår gruppe består av barn og ungdommer i alderen 8 til 18 år. Som oftest er vi ca. 10 stykker på treningene, flest i alderen 10-12 år. Vi blander teknikkøvelser med stafetter, lek og moro og turer i variert terreng. For å kunne tilpasse treningene best mulig til rytternes ferdigheter kan det være nødvendig å dele opp gruppen. Det forutsetter vanligvis at det er en eller to foreldre som er med.

 

Tobias og Remi Bjerknes er i år trenere. De er begge aktive i Enduro gruppa og ivrige stisyklister som mener at sykling skal vær gøy og gi mestringsfølelse.

 

Liker du å konkurrere er Kalas Cup en serie med 8 ritt som arrangeres fra mai til september i Oslo-området. Spesielt anbefalt er rittet 15. august som CK Nittedal arrangerer på hjemmebane i Varingskollen. Rittene passer for alle, også for nybegynnere.

 

I år starter vi opp i uke 18 og trener tirsdager og torsdager mellom 18:00 og 19:30. Vi tar pause i sommerferien. Høstsesongen starter i uke 34 og fortsetter fram til høstferien. Vanligvis møtes vi ved Skistua på Sørli (like ved Sørli skole), men vi benytter også andre oppmøtesteder. For eksempel Varingskollen og Lahaugmoen. Informasjon om hvor vi trener legger vi ut på Facebook-siden ’CK Nittedal (intern)’ senest mandag i hver uke.

 

Vi forutsetter at du som blir med har grunnleggende sykkelferdigheter og kan sykle på gode/enkle stier fra før.

Sykkelen din må være egnet for sykling i skogen og ha fungerende og godt justerte gir og bremser. En ekstra slange må også med i tilfelle punktering (vi hjelper til med å skifte hvis nødvendig), og hjelm er selvfølgelig obligatorisk. Du må gjerne komme på en trening og se om dette er noe for deg. For å følge treningen gjennom sesongen må medlemskap og aktivitetslisens betales. Dette for at forsikringer osv skal være i orden under treninger og eventuelle ritt.

 

 

Oppsummering

Treningstider: Tirsdag og torsdag 18:00-19:30

Oppmøte: Blir annonsert på klubbens interne Facebook-side senest mandag hver uke.

 

Har du spørsmål, ta kontakt med:

Gruppeleder – Magnus Gustafsson, tlf 982 55 424, mail nmgustaf@icloud.com

 

Velkommen!


Treningstider aldersbestemte MTB 2018:

MTB 8-16-åringer: Tirsdager og torsdager kl. 18.00 - 19.30 på Sørli.


MTB ALDERSBESTEMTE 2018:

RolleNavnTelefon
Gruppeleder MTB aldersbestemtMagnus Gustavsson
98 25 54 24
MTB 8-16 år, trener Remi Bjerknes90 61 55 78
MTB 8-16 år, trenerMagnus Gustavsson98 25 54 24
MTB 8-16 år, trenerTobias Bjerknes94 89 21 40

Levert av IdrettenOnline