KALAS CUP I VARINGSKOLLEN 16. AUGUST


Velkommen til Kalas Cup i Varingskollen 16. august 2017

CK Nittedal står som arrangør av ritt nr. 6 i Kalas Cup og vi ønsker alle velkommen til å teste våre løyper. Det blir noen endringer i forhold til 2016. Lang løype et tatt ut av programmet og erstattet med mellomlang løye med 2 ekstra sløyfer. Vi har laget en ny runde for aldersklassen 9 – 10 år som vi håper passer bedre. Det blir variasjon i løypa med nye stier, etablerte stier, skiløype, traktorvei og litt grus. Vi håper løpene bidrar til variasjon i cupen og får sitt særpreg.

Sekretariat blir i skihytta ved start og mål på øvre parkering. På Arenaen vil det også være god plass til å sette opp lagstelt for klubbene.

I Varingskollen har vi dessverre ikke tilgang på vann, dusj og sykkelvask får vi ikke til.


Sekretariat:

Åpner kl. 17:00


Ordinær påmelding:
Innen kl. 15:00 på rittdagen. Link til påmelding

Ubetalte påmeldinger ved samme tidspunkt blir konvertert til etteranmelding til forhøyet pris.


Etteranmelding:
Etter kl. 15:00 vil det være mulig å gjennomføre etteranmelding på internett, med betaling i sekretariatet. Kun betaling med kort. Det vil være PCer tilgjengelig i sekretariat.

Lisens:

Engangslisens må kjøpes dersom lisensbevis ikke kan fremskaffes

Startnummer:
Alle har på de tidligere rittene fått utdelt startnummer som benyttes hele sesongen. Nummeret er i plast og vil derfor ikke forringes selv i regnvær, og selve nummeret inneholder også en RFID-tag som benyttes i tidtakingen. Dersom dere har glemt startnummer printer vi kjapt ut en nytt men det koster da kr 20,-. Vi ser at enkelte numre mister teksten ved vask med høytrykkspyler. Slike nummer erstattes uten kostnad for deltakeren.

Kiosk: I skistua og på arenaen ved start og mål.

Løypene: Vi bruker fargekode på løypene:

Løyperetning er mot klokka/sola. Dersom det blir en våt dag vil endringer komme.

Lang løype: Lang løype er i år endret og øvre del utgår. Det blir samme utgang som mellomlang løype, men med en ekstra sløyfe innerst. Her kommer man så ut på samme sti som 2016-utgaven og avslutningen blir tilnærmet den samme. Det bli variasjon i løypa med nye stier, etablerte stier, skiløype, traktorvei og litt grusvei.

Mellomlang løype: Løypa byr på fin variasjon med stigninger og nedoverbakker. Løypa har tre partier med nyetablert sti, trasé i alpinbakken og på etablert sti. Runden er ca. 2,1 km og rundetiden vil være ca. 7 - 8 minutter på de eldste. Klassene M13/14 og K15/16 vil også kjøre denne løypa.

Kort, mellomlang løype: Denne løypa er ny av året. Løypa følger samme utgang som mellomlang men følger en annen sti ut i alpinbakken hvor den møter mellomlang løpe igjen og følger samme trasse inn. Denne løpa har variasjon med nye stier, etablerte stier, skiløype, traktorvei og litt grusvei. Kjøres av M/K 9-10.

Kort løype: Løypa går i hovedsak rundt øvre parkering i skiløyper og på grusvei. Løypa har et kort parti med nyetablert sti og er ca. 700 meter lang. Kjøres av klassene M/K 6 - 8.

Løypebefaring: Prinsipp fra tidligere ritt opprettholdes. All kjøring i løypa skal skje før konkurransen starter i traseen. Om man ikke rekker dette må man befare løypa til fots på en slik måte at man ikke hindrer de konkurrerende utøverne. Følg løypevaktenes instruksjoner ellers kan du bli disket.

Teknisk sone: Kalas Cup er et lavterskelritt som skal fremme rekrutering og det gis derfor mulighet til å gi teknisk bistand rundt hele løypa. Teknisk bistand skal skje utenfor løypa slik at andre rytter ikke blir hindret i å komme frem.

Startordning (doc)

Parkering: Det er gode parkeringsmuligheter i Varingskollen med 3 store parkeringsplasser. Øvre parkering ligger rett ved arenaen og vi tror at alle får plass her. Nedre parkering ligger ca. 500 meter fra Start og 100 meter fra løypa.

Fra Rv. 4 følger du skilter til Varingskollen. Du kjøre nå på Vargveien og det følger du ttil øvre parkering. Det vil være vakter som anviser til parkeringsplass.


Adresse til rittarena: GPS eller Google Maps bruker du adressen Vargveien, Hakadal. Se kart her

Koordinater 60°06'14.6"N 10°50'19.6"E


Rittleder: Morten Kristiansen, tlf. 95 98 91 75 eller m.kristiansen@veidekke.no

Powered by: Bloc