top of page

Årsmøte 2022

Oppdatert: 27. feb. 2022


Her er sakspapirer til årsmøte 28. februar 2022 på Flammen kl. 18.00 i lillesalen. Det er sendt innkalling på Facebook 27. januar.CK Nittedal er en breddeklubb, og det viktig for helheten i norsk idrett at det finnes breddeklubber. For hvis alle satser for å drive med toppidrett, vil resultatet bli at klubber fra den såkalte bunnen forsvinner.

På toppen kan det uansett kun være én. Og når resultater er færre klubber, vil det være en katastrofe for norsk idrett. Vi er en del av grunnfjellet, eller bunnlinja i idretten. Det skal vi være stolte av!

I økonomi er det som kjent ”bunnlinja” som er viktigst, og kanskje er det så enkelt også i idretten? At bunnlinja er viktigst!?

For tenk på at det er vi, som drifter alle de mange breddeidrettslagene, som er med og bidrar med å skape livslang idretts- og aktivitetsglede. Det resulterer i at flere er aktive lengre. Og når vi, idrettens bunnlinje, lykkes vil det gi resultater for og i medlemmenes liv. Men også for samfunnets bunnlinje. Det skal vi være stolte av!

Samtidig er det slik at selv i breddeklubber kan det innimellom eksplodere med resultater på det absolutte toppnivaået.

I 2021 fikk CK Nittedal både en verdensmester i Celine Monrad-Haslum, og to andreplasser i NM gjennom Markus Skeie-Lebreux og Brage Lidsheim. Alle tre prestasjonene står det respekt av, og det er bare å gratulere!

For øvrig vil nok 2021 stå igjen som ytterligere et koronaår, hvor det ikke var enkelt å planlegge. Dermed må vi også rette varme tanker til alle dugnadsfolk og våre tre rittledere som likevel klarte å gjennomføre både Kalas Cup, Nittedal ungdomsenduro og være vert og teknisk arrangør for Regionens landveiscup. Morten Løken, Remi Bjerknes og Tore Øygard – tusen takk!

Medlemsutviklingen de siste 6 årene, mellom 2015 - 2021, har vist en relativt stabil medlemssituasjon. Antall medlemmer har variert mellom 200 (2018) og 235 (2021). Det som er gledelig, er at vi på tross for pandemien, ikke har tapt medlemmer. Klubben har faktisk vokst med 19 medlemmer i 2021. Det motsvarer 8 prosents vekst. Vi kan si at CK Nittedal er en breddeklubb i vekst!

Det er barn og ungdom, og gruppen eldre enn 26 år, som hadde hver sin halvpart av veksten sist år. Det synes jeg er bra, fordi det er jo like viktig at vi klarer å aktivisere voksne, som at vi får barn og ungdom til å drive med sykling.

Men så har vi også en relativt variert bukett av aktiviteter – fra online basistrening til en gruppe for stisykling. Det er kun antall trenere som begrenser videre vekst.

Det vil også være viktig at vi klarer å trekke i en felles retning. At vi skaper en følelse av å være én klubb. Selv om vi vokser. Ja, spesielt fordi vi vokser.

De siste tre årene har vi redusert antall styremedlemmer, og klubben har etablert avtale med et regnskapsbyrå. Det er lagt opp til automatiserte oppgaver via elektronisk godkjenning av bilag via Visma, elektronisk godkjenning av regnskapet. Vi har i tillegg etablert IdrettsOppgjør, hvor en enkelt kan legge tilrett for kjappere og enklere behandling av utlegg og kjøreregninger. Det er med andre ord mye som ligger til rette for å at klubben skal kunne drive mindre med administrative oppgaver. Men de blir helt sikkert ikke mindre viktige.

De siste årene har vi også klart å etablere et nytt ungdomsritt – Nittedal ungdomsenduro. Der har foreldregruppa, anført av Remi, gjort en skikkelig god jobb. Det rittet kommer helt sikker til å vokse med årene!

Vi har endelig fått innviet nye spinninglokaler i samarbeid med Myrens treningssenter. Og vi har etablert et samarbeid for veteraner som ønsker å sykle litt fortere, sammen med Hero og Lørenskog CK – Team Romerike.

Alt i alt ser det ut til at CK Nittedal vil være å finne langs landeveien og en sti også i fremtiden.

mvh, Styreleder Johan som nå slipper styret, og slutter å tråkke – men jeg har ikke tenkt å parkere sykkelen.
Årsmelding 2021 CKN
.pdf
Last ned PDF • 10.99MB
CK Nittedal budsjett 2022
.pdf
Last ned PDF • 58KB

Sakspapirer Årsmøte 2022 CK Nittedal
.pdf
Last ned PDF • 380KB208 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page