top of page

Klar for en skikkelig utfordring?

Det finnes mange ritt å velge mellom. Korte og lange. Eksotiske og i nærmiljøet. Men hvor mange ganger kan du si at du ikke bare sykler for å utfordre deg selv, men for å hjelp et medmenneske? Vår medarrangør til vår 25-årsjubileum på Flammen Stein Magnus har sendt oss et brev om Hope Challange.


Kjære CK Nittedal,


Det var gøy å være sammen med dere under TV aksjonen i fjor høst! Gøy å se engasjementet - gøy å se bredden! Det ryktes at dere skal delta på flere ritt kommende sesong - lykke til! Kjør hardt og trygt! Jeg har fått lov til å si noen ord om årets utfordring i Grefsenkollen - Hope Challenge Oslo 2020! EFCT! skal i år arrangere Hope Challenge for fjerde gang og håper å se flere gule CKN ryttere eller løpere til start.


Du kan som deltager velge mellom fire distanser på sykkel og tre distanser på løp. Her er det noe for en hver smak. Ja - det er utfordrende, men samholdet, stemningen, bevertningen, musikken og faklene gjør dette arrangementet til en helt spesiell opplevelse. Du vil finne ut at du har noen ekstra nivå i «kjelleren» din, og du vil kjenne på en bølgedal av følelser mens du pusher egne grenser. Påstand: ALLE kan klare Galdhøpiggen - er du med?


Alle inntekter fra arrangementet går til organisasjonen Hope for Justice som jobber med å bekjempe moderne slaveri og tvangsarbeid. De har arbeid i flere land, og har allerede i Norge vært i media grunnet sitt viktige arbeid ifm avsløringer av uverdige forhold i norsk byggebransje.


Ses vi i Grensekollen?! Les mer og meld dere på her: https://www.facebook.com/events/507056283378088/


PS: Får du ikke deltatt, men kan ha mulighet til å hjelpe til som vakt? Vi tar gjerne imot en håndsrekning ift vakter, og vi lover god tilgang på kaffe, mat og en fantastisk stemning gjennom døgnet 31. juli - 1. august.

94 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page