top of page

Klubbrekord for CK Nittedal i Randsfjorden rundt

Oppdatert: 26. mai 2019Nittedal/Lørenskog ble nummer 6 av 40 lag i Randsfjorden rundt, og Espen Jogert tok klasseseier i fellesstarten


CK Nittedal slo seg sammen Lørenskog for å kjøre felles lag under Randsfjorden rundt lørdag. Det viste seg å bli en kruttsterk blanding.


De to siste årene har Nittedals syklet på litt i overkant av 4 timer, det vil si ca. 37 km/t i snitt. Denne gangen var ambisjonsnivået og tempoet skrudd opp et par hakk.

Første timen ble unnagjort med 42 km/t i snitt. Farten var så mye høyere enn ventet at langerne ikke hadde rukket å gjøre klar alle drikkeflaskene da laget kom dundrende etter 90 km. Etter runding sørover ved Fluberg bru ble det svak motvind. Men sluttiden 3.44.19 og 40 km/t i snittfart var en positiv overraskelse. De mest optimistiske hadde på forhånd håpet på 3.45. Dette ble det også en slags klubbrekord for Nittedal. Den gamle bestetiden i nåværende løype er 3.48 og stammer fra 2010.Mange sterke prestasjoner

Mange var med og bidro til laginnsatsen lørdag. Ekstra kudos til Ketil Nøsterberget, Øyvind Woll, Bård Andreassen, Tore Øygard og Andrus Spietnis som lå framme i rulla og dro HELE veien fra start til mål. (Det så i alle fall slik ut fra undertegnedes plass bak i sekken.)

Og ikke minst kudos til Tove Irene Larsen som tilsynelatende lekende lett fulgte laget inn til mål. Med det fikk hun nest beste tid i sin klasse.


Som vanlig var det Kjekkas, med Eivind Olsen og flere andre nittedøler på startstreken, som tok seieren i lagkonkurransen. Veteranene fra Nittedal og Lørenskog tok en imponerende 6 plass blant 40 lag, foran blant andre Asker Ck, Runar-ekspressen og Rye 1.

Det var også nittedøler med i første pulje individuell fellesstart. CK Nittedals Espen Jogert var med hovedfeltet inn og ble ble nummer 4 totalt, rett bak Rune Jogert, som sykler for Raumer Rytter SK. Det var nok til å gi Espen klasseseier i M35. Sondre Midtsveen fra Ringerike vant fellesstarten med fire sekunders margin.


Nittedal + Lørenskog = sant?

Dette er ikke første gang Nittedal og Lørenskog samarbeider. I fjor var mange fra Nittedal med og bidro på Lørenskogs lag i Lillehammer-Oslo. Og i midten av juni drar en solid gjeng fra de to klubbene til Sverige for å sykle Vätternrunden på 300 kilometer. Etter innsatsen denne helgen har noen begynt å hviske om en sluttid under 8 timer for laget. Kanskje er dette starten på et mer langvarig og fruktbart samarbeid mellom veterangruppene i Lørenskog og Nittedal?


Alle videoer: Gisle Vestmo

232 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page