top of page

Kvinnesterkt styre i CK Nittedal

I Årsmøtet for CK Nittedal 28.2. møtte nær 30 av klubbens medlemmer. Formaliteter som årsberetning 2021 og valg sto på agenda. I tillegg var det hyggelig å møtes når det lir mot vår og bare veier.

Valg av nytt styre Valgkomiteen ved Erik Sand, la frem komiteens innstilling, som ble valgt inn. Nytt styre i CK Nittedal er iverksatt og har allerede hatt sitt første møte med gjennomgang av aktuelle saker. Dette er det nye styret:

Kristine Skeie, styreleder

Kine Lidsheim, styremedlem Emma Kristine Skjerstad, styremedlem Erik Sand, styremedlem

Rune Rikoll, varamedlem


Det nye styret har god kompetanse i styrearbeid, og alle har i flere år hatt ulike roller som frivillige og aktive i CK Nittedal. Styret representerer både landevei og terreng, målgruppene fra barn og unge til voksen/veteran.

Klubben har i dag ca 200 medlemmer

Det er en stor gruppe unge utøvere på terrenggruppen, som inkluderer sykkellek, MTB og enduro. Det er også en stor gruppe voksne medlemmer på landevei. Vi tilrettelegger for at alle skal oppleve sykkelglede, uansett om du er nybegynner eller satser i norgestoppen. Vi har til og med en verdensmester i veteran-VM landevei, Celine Monrad-Haslum. Vi skal fortsette å ta vare på alle og bidra til god folkehelse, fellesskap og mestring. Vi skal være en trygg og spennende møteplass for de som er glad i å sykle.


Allerede 10.3. gjennomførte det nye styret første styremøte. Du kan lese referatet i vedlegget.


2022-1_Referat styremøte_20220310
.pdf
Download PDF • 98KB


.

171 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page