top of page

Rittrapport fra Tour de himmelfart


Line Kristiansen (16) hang med helt til sluttspurten på to av etappene, i knallhard konkurranse med 60-70 andre jenter.

Tour de himmelfart er et etapperitt over tre dager med fem ulike etapper der det er fire fellesstarter og en tempo.


I år ble det kun fire etapper på de aldersbestemte. Tempoen på etappe tre ble avlyst etter en dødslykke der en dansk rytter ble truffet av en bil. Dette gikk nok inn på alle som var med under touren.


Nittedal stilte med to jenter som heldigvis unngikk trafikkuhellet. Hedda Kristiansen (18) er veldig fornøyd med egen innsats i Danmark.


- Resultatmessig kunne det vært bedre, men jeg ser at formen er stigende.Og det har vært veldig lærerikt å sykle med 60-70 andre jenter som har et høyt nivå.Line Kristiansen (16) hang med inn til spurten på to av etappene, og endte på henholdsvis 7. og 12. plass disse dagene.


- Det er første gang på mange år jeg har vært så godt plassert når det nærmer seg spurt. Jeg har heller aldri syklet i et felt med over 50 jenter før. Jeg syns det var veldig gøy bare det å ligge i feltet å knuffe og dytte litt for å kjempe om plassen min. At jeg i tillegg får med meg en 7. og en 12. plass er veldig gøy.159 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page