top of page

Velkommen til en ny nettside

Oppdatert: 30. mar. 2019

I 2019 skal vi synes litt mer! Vi begynner med en ny nettside!


En ny nettside er en måte for oss å bli litt mer synlige i bygda vår. Men vi skal jo ikke kun være synlig for å synes, selv om det er bra at vi som syklister synes godt. Å bli mer synlig i bygda vår er det første steget vi tar for å få flere medlemmer. Akkurat nå er vi litt sårbare. Vi har litt for få ungdommer i klubben, og det må vi gjøre noe med. Men hvis vi synes langs veien og i marka med vårt klubbtøy vil vi forhåpningsvis trekke noen flere nysgjerrige til vårt nettsted, og da kan skje noen flere blir med på tur, trening og etterhvert som medlemmer. Det vil neppe går fort, og det vil bety litt jobb for oss alle. Men hvis vi ser at vi lykkes, at vi synes litt mer i 2019, kan vi klappe hverandres på skulderen og si: "Godt jobbet!"


Vi kan alle bidra til at CK Nittedal synes litt mer. Bruk klubbtøy når du tar en tur, selv om du sykler alene og vi kan alle dele nyheter fra klubben på Facebook.


Vi har lagt ned litt tid for å nyskape nettsiden. Vi håper at den oppleves som mer brukervennlig også, ikke kun at den har ny design.


Men det er naturligvis ikke kun nettsiden som skal gjøre at vi synes mer i 2019. Det er jo først og fremt våre aktiviteter; treninger og ritt. Vi har derfor bestemt at vi skal gjennomføre en sykkelskole i år. Vi håper på mange nye medlemmer og barn, som synes at det å sykle det var jammen morsomt!


CK Nittedal blir 25 år i år. Det skal vi feire med å sykle 25 timer i strekk! Planen er at vi skal gjøre det på Flammen i forbindelse med årets TV-aksjon. Vi satser på at vi skal få gjestesyklister med oss på feiringen.

Vi håper på at lokale og regionale politikere blir med oss for å spre budskapet at vi alle bør sykle litt mer.


Til sist lurer vi naturligvis hva dere synes om den nye nettsiden. Vil den hjelpe oss å synes mer?

101 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page